„Bila bih ponižena kao majka“ Ivana Šašić žestoko potkačila Desingericu: „Neka lupa svoje dete“

Ivana Šašić potkačila Desingericu

Kao pevačica sa dugims tažom na estradi, Ivana Šašić prokomentarisala je trenutnu muzičku scenu i trendove koje slušaju mladi.

Ona se osvrnula i na jednog od svojih sinova na koga je ponosna što ne sluša pevače koji ponižavaju svoju publiku.

Mali je broj kvalitetnih pevača. Dugo se bavim ovim poslom i moji sinovi već izlaze i imao je izbor šta da sluša i on je odabrao Baju malog Kninžu. Ja sam rekla da sam ponosna i da bih bila razočarana da ide negde gde će neko da ga lupa patikom u glavu bila bih ponižena i kao majka i kao pevač. Neka lupa svoje dete– rekla u emisiji „Pesmom za dušu“.

IVANA SASIC ZGS SNIMANJE 17042024 FOTO FILIP 51 ok

Inače, Ivana je ponosna na svoje sinove koji su uprkos pubertetu na pravom putu i momci na koje je ponosna.

– Ja sam sama odgajila svoja dva sina. Ponosna sam što sam stvorila dva dobra čoveka koja mene oslovljavaju sa majkom. I kada pričaju o meni sa svojim drugovima, ako ja nisam tu oni kažu: „Ne mogu nije mi majka tu“. Oni sada imaju petnaest i šesnaest godina, nikada me nisu pozvali iz škole da su uvredili druga, profesora… Oni su sada u srednjoj školi i ponosna sam što su izabrali profesiju gde je njihov karakter sam sebe pronašao, a to je veterina– otkrila je Šašićeva.

Podsetimo, pevačica je za Grand govorila o udaji nakon razvoda sa Bojanom Simićem.

Pokušala sam ja sama sebi da izaberem muža, ali ne znam, tako da ja od sada neću više ja birati ništa. Sada neka neko mene izabere ili da nađem nekog druga da mi pronađe nekog dobrog čoveka, ja ne znam sama, majke mi – reka je Šašićeva.

BONUS VIDEO- Ivana Šašić- Nije lako biti ja:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić