„Morao sam da uzvratim“: Mirza Pandur otkrio da li se kaje zbog rasprave sa Đorđem Davidom: „Razgovaraćemo“ VIDEO

Takmičar Mirza Pandur priredio je sjajan nastup ove subote u „Zvezdama Granda“, a iako je za prolazak u polufinale morao još jednom da se pokaže u baražu nije se razočarao.

Takmičar je nakon dule sa Mikijem Sekulovskim stao ispred Grandovih kamera i sumirao svoje utiske.

-Prezadovoljan sam svojim nastupom i zaista mi je drago kako je to ispalo – istakao je on.

IMG 5611

On je prvo otpevao grčki hit, a zatim Adilovu pesmu, što je izazvalo veliku polemiku među članovima žirija.

-Pesme se i pevaju da se o njoj vode polemike. Drago mi je, ovo je moja želja bila da otpevam ovu grčku pesmu sa kojom živim zadnjih 15 – ak godina. To je kultura iz moje kuće, ostvario sam svoju želju i publika je lepo prihvatila – rekao je Pandur, a zatim dodao šta ga vezuje za grčku muziku:

-Ništa osim muzike i topline njih kao naroda.

IMG 5613

Mirza je pre pevanja prve pesme recitovao stihove Mike Antića što je oduševilo sve u studiju i kraj malih ekrana.

-Miroslav Mika Antić je jedan od mojih najdražih autora i nešto što uvek rado čitam i uz šta spavam, odmaram i nadograđujem sebe, na kraju krajeva – istakao je on.

IMG 5616

Pandur je odgovorio Đorđu Davidu nakon konstatacije da je imao greške tokom izvođenja grčke pesme, što je izazvalo totalnu pometnju u studiju.

-Morao sam da uzvratim iz razloga što je zaista nezahvalno, jer je ovo prvo prepevavanje ove grčke pesme gde se reči jedne sa drugim ne poklapaju, u smislu grčke i srpske verzije. Ali, nije ništa strašno, to su sve stvari koje me bodre i vuku napred – objasnio je Mirza, a zatim otkrio kako je Snežana reagovala na njegovu ideju da otpeva grčku pesmu:

-Tokom priprema je bila malo skeptična u početku, ali kad je čula kako sve to zvuči, izašli smo na zelenu granu – rekao je on.

IMG 5609

Mirza je nakon toga otkrio da li smatra da će mu Đorđe David raspravu uzeti za zlo.

-Umetnici su takvi da uvek raspravljaju. Ne smatram sebe za umetnikom, ali sam neko ko umetnost neguje. Tražio sam njegov odgovor na ono što sam ja rekao, a ako uzme za zlo, Bože moj. Nadam se da neće, u super smo odnosima, izvešću ga na ručak da porazgovaramo o tome – zaključio je Pandur za Grand.

BONUS VIDEO: Mirza Pandur – Zvezde Granda – live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković / A. Dačić