Ivana Boom Nikolić otkrila značenje svog nadimka: „Bilo mi je dopadljivo i ostavila sam“

IVANA NIKOLIC ZGS SNIMANJE 24012024 FOTO MUNJA 5 1

Atraktivna pevačica i bivša članica grupe Hurricane, Ivana Boom Nikolić proslavila se pod pomenutim imenom koje uključuje zanimljiv nadimak „Boom“, za koji je sada otkrila kako je nastao.

Naime, Ivana priznaje da je do toga došlo sasvim slučajno, ali da je vremenom shvatila da je je to izdvaja.

Ivana Boom Nikolić nadimak

Ivana Boom Nikolić nadimak

U tom periodu kada sam se ja bavila plesom, tih osam godina, bilo je dosta članova plesnog kluba „Boom 018“ koji je tada na Fejsbuku imao taj niknejm „Boom“ između imena i prezimena i meni je to bilo dopadljivo. Nema nijedna Ivana Boom Nikolić na estardi i ja sam to ostavila i pozitivne su reakcije na to ne mogu dakžem da bilo ko to snishodljivo komentariše– obajsnila je Ivana za „Prvu“.

IVANA NIKOLIC ZGS SNIMANJE 24012024 FOTO MUNJA 7

Nikolićeva važi za jednu od najlepših pevačica na estradnoj sceni, ali kaže da i dalje nije pronašla pravog muškarca, ističući da je to malo teže kada si javna ličnost.

-Nemam od koga da se branim. Stvarno nemam, to je tako sa lepim ženama, ali stvarno je tako. Ja bih volela da meni neko priđe. Ne znam šta je u pitanju, možda misle da sam komplikovana, ne znam šta je problem. Verovatno imaju predrasude, to je normalno. Pogotovo kada si javna ličnost, ali generalno sa mnom ne bi trebalo da bude tih problema – govorila je, pa dodala:

-O tome sam pričala par puta, i onda je bilo mnogo novinskih naslova, kako je moguće da sam rekla da je potrebno samo da muškarac bude normalan. Danas je, nažalost, to teško naći. Ali kad muškarac normalno priđe i kad normalno razgovarate, imate teme za razgovor, mislim da je to već dovoljno zeleno svetlo– rekla je za Grand.

BONUS VIDEO- Ivana Boom Nikolić o ljubavnom životu:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Č.