Login/Registracija

Isplivali novi detalji Devitove navodne saradnje sa Nati Natašom, oglasio se producent: „Prevareni smo“

Devito, objavio je album koji se odmah našao u centru pažnje zbog sjajnih numera i saradnja sa kolegama, a sve pesme broje neverovatno veliki broj pregleda.

Ipak, zbog jedne numere, nakon oduševljena, došlo je do neočekivanog skandala. Naime, reper je ponosno objavio „Acrobatico“ koju je navodno uradio u saradnji sa latino zvezdom Nati Natašom, kada se oglasio njen saradnik i demntovao ovu kolaboraciju, a pesma je skinuta sa njegovog zvaničnog Jutjub kanala.

Devito se odlučio na ćutnju, dok je njegov saradnik, glavni i odgovorni producent Makalo, šokiran i uvređen ovolikom dozom neprofesionalnosti.

– Želim da se objavi moja izjava da sam nevin. Svi upiru prstom u mene, da sam prevarant, da sam ja prevario Devita. Istoriju prepiske sa momkom iz Kolumbije koji nam je prodao pesmu sam poslao i Devitu i menadžeru. Sarađujem sa mnogo ljudi u svetu, ja sam na albumu „Myke Towers“, a njegov album je ušao u top 10 latino albuma na svetu, ovo je prvi put da neko ovako nešto uradi, da mi proda vokale koji nisu autentični, lažni su. Ja sam poznat po saradnjama koje su izvrsne i korektne i istinite. Poznat sam po tome. Nisam nikada nikog prevario. Svi me sada prozivaju da sam ja prevario Devita, ali to nije tako – rekao je producent Makalo za „Srbija Danas“ i dodao:

Mi smo bili ubeđeni, Devito, menadžer i ja smo bili ubeđeni da je to stvarno Natti, sve dok nisu sklonili pesmu sa Jutjuba. Tada smo shvatili da to nije Natti i da smo prevareni. Do tada smo mi bili sto posto ubeđeni, ja sam javno objavio pesmu, mislio sam da je to ona. Pokazalo se da nije. Momak iz Kolumbije sa kojim smo sarađivali i dalje tvrdi da je to Natti šokiran je producent.

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.