Login/Registracija

Devito uništio lambordžini vredan 250.000 evra, novim snimkom šokirao fanove: „Nemam više da plaćam ratu“ (VIDEO)

Jedan od naših najpopularnijih repera, Devito, ne krije da uživa u plodovima vrednog rada i luksuznom životu, a sada je šokirao svoje fanove videom na koje se može videti kako uništava „lambordžini“ vredan 250.000 evra.

Devito je do sada imao nekoliko skandala, a sada je otišao korak dalje i novim snimkom šokirao svoje brojne fanove na društvenim mrežama.

Naime, Devito se zbog svog načina života često nalazi na meti kritika, pa se na društvenim mrežama neretko mogu naći komentari i prozivke zbog isticanja skupocene garderobe i satova, ali i luksuznih automobila koje poseduje.

Upravo jedan od njegovih četvorotočkaša bio je razlog za brojne prozivke, a internetom su počele da kruže spekulacije da je lambordžini kojim se pre nekoliko meseci pohvalio, zapravo nije u njegovom vlasništvu, već da je iznajmljen u jednom nemačkom rent-a-car-u.

„Ovaj lambo je rent, ništa od toga nije kupljeno“, „Dobio je auto na korišćenje od salona kao reklamu“, „Nije njegov, ali dobro„, samo su neki od komentara koji su se našli na društvenim mrežama, a Devito je sada odlučio da se oglasi ovim povodom i neočekivanim potezom u svom stilu svima uputio jasnu poruku.

Ljudi, sve sam pare pukao na album, nemam više da plaćam ratu – rekao je Devito, a potom plavim sprejem preko automobila vrednog 250.000 evra napisao „rent-a-car“.

@devitodevito

RENT A CAR 🙁 PLAVA KRV 23/5 00:00h

♬ original sound – devitoanonymo

„Najjače je što je sprej pravi„, „Taj se teško skida„, „Da je rent ne bi sigurno pisao sprejem po njemu„, komentarisali su Devitovi fanovi ispod snimka koji je brzinom svetlosti obišao društvene mreže.

Podsećamo, Devito je nedavno sa svog Instagram profila obrisao sve objave, nakon čega su pojedini fanovi pomislili da je rešio da prekine svoju muzičku karijeru, dok je među brojnim komentarima na društvenim mrežama bilo i onih koji su tvrdili da se reper odlučio na ovakav korak jer je navodno bankrotirao.

Foto: Instagram/Printscreen/Twiter,
Autor: Blic/I.G.