Login/Registracija

ISPALA Pevačica pokušala da vidi Mona Lizu, nisu je pustili da uđe

Folkerka Ljupka Stević provela je nekoliko dana u Parizu gde je nastupala na jednoj romskoj svadbi. Nakon uspešnog posla ona je odlučila da ostane još koji dan i obiđe znamenitosti francuske prestonice. Ljupka se tako provozala oko Trijumfalne kapije, uspela je da se fotografiše ispred Ajfelove kule, a ono što ju je najviše zanimalo bilo je da ode u čuveni muzej Luvr i vidi uživo najpoznatiju sliku na svetu, Mona Lizu Leonarada da Vinčija.

-Idemo da vidimo šta radi gospođa Mona Liza – rekla je ponosno Ljupka u videu koji je okačila na svom Instagram storiju iščekujući sa nestrpljenjem da vidi šta je to fascinantno u legendarnom umetničkom delu.

Međutim za pevačicu je ubrzo usledio hladan tuš. Muzej tog dana ne radi

– Ipak će Mona Liza da sačeka jer Luvr ne radi. Otvara se tek sutra. Eto, jednom hoću gospođu da posetim i oni zatvore – tužno je prozborila Ljupka.

Pevačica je imala rezervisani let za Beograd tako da će „poseta Mona Lizi“ biti odložena za neku sledeću priliku.

Za razliku od mnogih koji koriste sve benefite, Ljupka Stević, voli sama da vozi i prelazi veliki broj kilometara, tako da joj neće teško pasti ni ukoliko bude morala kolima da otputuje do Pariza ne bi li napokon ugledala Da Vinčijevo remek delo.

– Ja sam neko ko isključivo sam vozi. Ja uživam u vožnji, mene to ne zamara ako treba da pređem 1000 km bez problema ulazim u sobu spremam se, popnem se na binu kao da nisam vozila i niko ne može da primeti da li sam umorna. Sve je to celokupno moj posao– ispričala je ranije Ljupka.

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen/Pixabay,
Autor: A.Dačić