Indira Radić otkrila zbog čega se povukla sa estrade: „Morala sam da sačuvam zdrav razum“

6c4dd1d7b815bb5f7da32c8f35f34d477e2ee2ff

Pevačica Indira Radić nakon duže pauze ponovo je počela da nastupa, ali se retko eksponira u javnosti.

Ona je na vrhuncu karijere rešila da se povuče što je iznenadilo njenu publiku, te su se svi pitali zbog čega je donela tu odluku.

f1b70cfb879c8d044b4de7f3e82b644ccbca8274

Indira je sada otkrila da je okidač za sve to što je bila na ivici pucanja i da je nestala kako bi sredila probleme sa psihom, koji su u jednom trenutku počeli da joj ozbiljno narušavaju kvalitet života.

– Ja sam od života u medijima pobegla, prosto sam morala zato što je to bila jedna velika kulminacija neke teške energije u meni gde sam prosto morala da se odmorim od svega i da se sklonim da bih mogla da negde sačuvam zdrav razum što sam i uspela, hvala Bogu – ispričala je za Skandal Indira, koja je svoje slobodno vreme uglavnom provodila van Beograda, na planinama i u prirodi, te na taj način i uspela da sačuva svoje psihičko zdravlje.

a031e2e09a2fa3c422c2bebeb7b7e4cad4430112

Pevačica se osvrnula i na trenutno stanje na estradi, pa priznala da joj se, iz mora novih pesama i albuma koji su u poslednje vreme objavljeni, tek nekoliko sviđa.

– Svidela mi se pesma Barbare Bobak „Alarmantno“ i „Edip“, zato što to ima onog nečeg narodnog, to mi se sviđa. To sam baš večeras rekla Bojanu Vukadinovu koji me šminkao, ja kažem devojka ima baš dobre komercijalne stvari. Andreana Čekić ima dobar album, svaka čast, bravo za Andreanu – zaključila je Radićeva.

BONUS VIDEO – Rođendan Zorane Mićanović

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.M.