TO SE NE ZABORAVLJA! Voditelj otkrio kako je sa Šabanom Šaulićem kuvao riblju čorbu: „Svi su je jeli, nije bio problem“

šaban šaulić kuva riblju čorbu
Foto: F.Pavlović

Voditelj Zoran Pejić Peja u svom autorskom projektu „Pesmom za dušu“ ugostio je prijatelje i saradnike Šabana Šaulića, kom je i posvetio celu emisiju, a tokom razgovora sa gostima na Grand televiziji prisetio se anegdota sa kraljem narodne muzike i otkrio kako su Šaban i on kuvali riblju čorbu.

Kralj narodne muzike, osim što je bio strastveni ribolovac, voleo je i da konzumira ribu i riblju čorbu i često bi prilikom svojih gostovanja pozdravljao one koji su pripremili ovaj tradicionalni specijalitet.

zoran pejić peja i šaban šaulić spremali riblju čorbu
Foto: F.Pavlović

Ovako je Šaban Šaulić kuvao riblju čorbu

Jednom prilikom on se sa Pejom našao u ulozi kuvara, a voditelj je sada ispričao kako je to izgledalo.

-Pravili smo roblju čorbu on i ja, posle ne znam koliko flaša vina… Možete da zamislite kakva je bila ta čorba?! Nama fenomenalna jer se tada izgubilo i čulo ukusa i mirisa, ali svi su je jeli, nije bio problem – rekao je Peja i potom otkrio detalje tajnih sastojaka koje su dodavali u lonac kako bi poboljšali ukus čorbe,

omaž šabanu šauliću, zaslužan zoran pejić peja
Foto: F.Pavlović

-Kad god bismo prošli pored, srkne on malo, pa kaže „Fali ovde malo bibera“, pa doda. A onda prođem ja, srknem pa kažem „Au, soli fali“, a Šaban mi kaže „Dobro si ti to primetio. Vidim da poznaješ ti materiju, kulinarstvo“. Onda opet prođe on, pa stavlja ljutu papriku. „Ja vidim nešto mi nedostaje“, rekao bi on – prisetio se Peja u svojoj emisiji.

Celu emisiju „Pesmom za dušu“ koja je posvećena Šabanu Šauliću i u kojoj su otkriveni nepoznati detalji iz života kralja narodne muzike, pogledajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Slobodan Bobi Stojadinović – detalji saobraćajne nesreće Šabana Šaulića

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: F.Pavlović,
Autor: A.Dačić