Igrač Milice Pavlović doživeo udes, pevačica potrešena: „On je najmlađi, fali njegova energija“

Igrač Milice Pavlović doživeo udes
Igrač Milice Pavlović doživeo udes

Pevačica Milica Pavlović održaće 23. decembra koncert u Areni i vredno radi, kako bi svojoj publici pripremila spektakl. Kako je otkrila, koncert će trajati više od dva i po sata, a koreografske probe ima u Zagrebu. Ipak, jedna stvar je totalno poremetila pevačicu pred veliki koncert.

Naime, njen najmlađi plesač imao je udes pre tri dana, a nju je ova vest duboko potresla. Iako je vrlo brzo našla zamenu za njega, priznaje da već sada fali njegova energija.

25f66d32da041afb253e01360d71d5bf9b2f238b

Igrač Milice Pavlović doživeo udes

Emotivna sam, pevam, bend svira, pratim taktove i ostalo, a ovamo je šesnaest ljudi, ja sam sedamnaesta na sceni i sve te energije… Sve je dobro na kraju dana, ali mnogo sam se potresla prekjuče, kada je jedan od igrača imao udes. On je možda i najmlađi i baš se onako osetilo kad sam sutradan došla na probu. Ta jedna osoba, koju su već zamenili drugi, fali, fali njegova energija, njegov pogled… Dakle svako od njih ima svoj momenat u tom šou-programu i samo da izvedemo to onako kako smo zamislili i ja ću biti najponosnija na svetu – otkrila je Milica za „Unu“.

44b84ec24378c8f2d299f39eefaccc8e8ba5d983
Igrač Milice Pavlović doživeo udes

Milica nije želela da otkrije kojom će pesmom otvoriti koncert.

 Ne bih to rekla ni za živu glavu, iskreno! Volim taj faktor iznenađenja kada sam ja u publici i kada odem na neki koncert. Neka dođu i neka se iznenade. Trajanje koncerta je preko dva sata i četrdeset minuta… Tu ima više od 35 pesama – otkrila je pevačica u emisiji „Una, due, tre“, te priznala da oseća veliku odgovornost.

Odgovornost da, dve nedelje imamo do koncerta, ali trema kao trema nije toliko dostupna – zaključila je ona.

BONUS VIDEO- Milica Pavlović progovorila o emotivnom partneru:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Č.