Hot paparaco: Sara Mia Jokić mami uzdahe na Adi Bojani (FOTO)

WhatsApp Image 2023 07 23 at 15.54.42

Naša letnja ekipa uhvatila je voditeljku emisije „Bez filtera“ Saru Miu Jokić na jednoj plaži u Crnoj Gori gde odmara nakon uspešne televizijske sezone.

Mlada voditeljka je odlučila da prvi deo odmora provede na Adi Bojani gde smo zabeležili ove fotografije, a drugi deo odmora planira da nastavi u vikendici koju poseduje njena porodica nadomak Beograda.

WhatsApp Image 2023 07 23 at 15.55.49

Sara je odmarala u društvu prijatelja, a niko nije mogao da ostane imun na njenu vitku liniju. Voditeljka je pokazala čime raspolaže, a komentari prisutnih kažu da izgleda bolje nego ikada.

Kako bi saznali kako se provodi na moru, kontaktirali smo Saru koja je sa čitaocima Grand portala podelila svoje utiske sa letovanja.

WhatsApp Image 2023 07 23 at 15.56.25

-Divno je zaista, baš sam se odmorila. Trenutno pakujem kofere i vraćam se nazad u Srbiju. Sezona je bila uspešna, nova emisija „Bez Filtera“ je imala odlične rezultate. I u novoj sezoni nastavljamo dalje, biće dosta noviteta – rekla je lepa voditeljka za naš portal.

WhatsApp Image 2023 07 23 at 15.56.32

Podsetimo, Sara je nedavno otvoreno pričala o tome da li joj smeta kada je ljudi porede sa majkom, našom poznatom voditeljkom Leom Kiš.

-Smeta mi, zato što ja nisam ćerka poznate ličnosti koja se u medijima pojavljuje samo i isključivo zbog toga što je ćerka. A nažalost mnogo je takvih slučajeva pa smo došli do toga da je ćerka, sin ili unuk postala u krajnjem slučaju profesija određenih ljudi. Ja sam pre svega diplomirani reditelj, neko ko je već deset godina u ulozi voditelja u raznim što tinejdžerskim, što emisijama ozbiljnijeg tipa. Smatram da imam svo pravo da u javnosti budem predstavljena svojim imenom i prezimenom, kao neko ko ima obrazovanje, svoju profesiju i svoje projekte. A naravno u kontekstu mame i ćerke u privatnom smislu, to je nešto čime se ponosim, jer imam apsolutno najbolju mamu na svetu.

Foto: Grand,
Autor: A.Milinković