Login/Registracija

„Hoću se*s“ Milica Dabović se skinula u veš sa intimnom porukom, muškarci poludeli

Milica Dabović se baš opustila kada je OnlyFans u pitanju, pa često i na Instagramu objavljuje deo onih fotografija koje plasira na sajtu za odrasle.


I dok je u početku govorila kako nije vična ovoj platformi i da ne zna šta se tačno traži tamo, reklo bi se da je Dabovićeva odlično naučila, pa se tako opremila izazovnim donjim vešom koji rasplamsava maštu.

Nakon crvenih haltera i čipkastog brusa, otišla je korak dalje, pa tako sada nosi tange na kojima stoji poruka:

Hoću se*s„.

Na ovaj prizor niko nije ostao imun, pa dok su neki delili komplimente, drugi su ovu objavu dočekali „na nož“.

E Bože ko je nama igrao za reprezentaciju. Plus još je i majka“, „Koliko ljubomornih ljudi na ovom svetu. Divno izgledaš“, – smenjivali su se komentari na ovoj objavi.

Podsetimo, mesecima unazad javnost bruji o njenim provokativnim i golišavim fotografijama. Milica je nedavno za Grand onlajn odgovorila svim ljudima koji je ne podržavaju. Bivša košarkašica po svemu sudeći ne mari za kritike budući da joj je jedini cilj da zaradi novac.

Ja stvarno ne razumem negativne komentare! Pa šta ako sam ja Stefanova mama i ako se slikam u kupaćem kostimu, a na sajtu sam u donjem vešu da li to znači nešto loše. Ne shvatam ljude, ne znam, ranije sam pokušavala da nađem oprovdanje, ali sad ne. Želim svima ljubav, sve najlepše na svetu, želim im da spavaju kao bebe, kao i ja, da ne mrze, ne ljubomorišu i da ne žive u zlobi. A ja ću uvek ljude deliti na dobre i loše- poručila je bivša košarkašica.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: Blic/I.Grk