Transrodna Alina Juhart ne može da se odbrani od udvarača: „Shvatili su da sam kraljica, žele da me drže za ruku“ (VIDEO)

ALINA JUHART 30 GOD. BEOGRAD 5

Svojom pojavom u „Zvezdama Granda“ transordna Alina Juhart izazvala je ogromnu pažnju, ali na tome se nije zaustavila.

Nastupom u trećem krugu takmičenja ponovo je uspela da digne veliku prašinu kada je napravila šou sa Sašom Popovićem, a ekskluzivno za Grand otkrila da li je to bila njena ideja ili ideja njene mentorke Cece.

-Ovoga puta sam se odlučila za zabavu. Idemo korak po korak, stvarno Ceca i ja se trudimo, razmišljamo kako sve možemo najbolje da uradimo. Mislim da je sada već pomak na gore, prošli put sam imala truglasa, sada četiri, znači sledeći put pet- ispričala je Alina sa osmehom, a potom priznala da joj njena energija ne dozvoljava da ne priredi neki šou.

-Ako se ne bih zabavljala na sceni onda bolje da ne nastupam. Pošto sam sada posložila u glavi da tome treba da dam prednost. Zabavljam se uživam i to je to!

IMG 9323

Još kada je prvi put stala pred kamere Granda Alina nije krila da je zbog svoje različitosti spremna na osude i kritike, međutim situacija se odvila u potpuno drugačijem smeru te tvrdi da danas prima samo komplimente i lepe reči.

-Prepoznaje me ogroman broj ljudi, pogotovo policajci kada me zaustave da mi napišu kaznu pošto sam ja malo brži vozač. (smeh) Prepoznaju me i u tržnim centrima, ma svuda! Takmičenje stvarno toliko može, a ja sam otvorena za učenje, želim da svakog dana budem najbolja verzija sebe- priznala je zvezda Granda.

IMG 9304

Sa slavoim i popularnošću ide i mnogo veći broj udvarača što je slučaj i kod Aline Juhart koja svakodnevno dobija pregršt ljubavnih ponuda.

-Udvarača ima mnogo! Prilaze mi uživo, ali mi stižu i poruke ipak je danas to preko Instagrama moderno. Moram da kažem da su muškarci shvatili da sam ja kraljica i dama i da mi prilaze na takav način, za sada nemam loše iskustvo- ne krije Alina koja je jednu ljubavnu poruku ipak izdvojila kao posebnu.

-Kada sam imala intervju i rekla da će pored mene da stoji muškarac koji će da me drži za ruku, tog dana sam dobila još mislim pedeset poruka od onih koji žele da me drže za ruku.

Da li je Alina još uvek solo i šta je poručilata je Alina poručila svojim obožavaocima saznajte u videu ispod:

Autor: J. Jović/ A. Dačić