Haris Džinović konačno progovorio o razvodu: „Ne pogađa me ono što se piše, to nije istina…“

HARIS DZINOVIC NNK SNIMANJE 06092023 FOTO MUNJA 6 ok 2
Haris Džinović – Nakon vesti o razvodu

Kao bomba odjenula je vest pre desetak dana da se Haris razvodi od supruge Meline Džinović, a sad je pevač progovorio o temi koja intrigira javnost već nedeljama.

On je o ovoj temi progovorio na Jahorini gde je imao veliki koncert i u emisiji “Premijera vikend specijal“ osvrnuo se na medijske natpise koji pune novine i portale prethodnih dana.

HARIS DZINOVIC NNK FINALE 22 23 FOTO GRAND 12 ok 1
Haris Džinović – Nakon vesti o razvodu

Ja čujem i vidim sve… Ne želim ništa da komentarišem! Nema potrebe da me pitate za intimne stvari, nema smisla… Mene ne pogađa ništa što se piše jer to nije istina. Ne želim da dajem izjave povodom toga – rekao je pevač šturo, pa odgovorio na pitanje kako njegova deca reaguju na tu situaciju.

Treba da pitate moju decu šta oni misle, čitaju… Ja njih ne pitam o tome… ne pričamo o tome! Ako vas nešto zanima pitajte njih, pitajte Melinu, ja ne znam ništarekao je pevač.

Ja uglavnom uspomene ostavljam iza leđa. Od prošlosti nema ništa… niti možeš promeniti nešto. Bitna je samo sadašnjost i budućnost. Ja na svoju budućnost gledam kao na svetlost… svetlu budućnostzaključio je pevač.

Haris Džinović – Nakon vesti o razvodu

36947aa760be7282a47c43fdc9b3c8de9ee2b52e
Haris Džinović – Nakon vesti o razvodu

Džinović je pored ove teme, govorio i o svojim budućim projektima, novim pesmama na kojima vredno radi, a istakao je i da ima došta zakazanih nastupa, kako i sam reče kroz osmeh, nikad više.

BONUS VIDEO: Haris Džinović – „Ćerka me ne sluša“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: K.Marković / Pink.rs