Ovo se godinama čekalo: Halid Muslimović snimio duet sa suprugom

d7c2f6f01858a5b2fd2641294cb32003188aa68b

Pevač Halid Muslimović iznenadio je sve kada je pre nekoliko dana na društvenim mrežama obelodanio da je snimio duet sa suprugom Adelisom.

Iako se njegova lepša polovina godinama bavi muzikom, do sada nisu imali priliku da snime pesmu zajedno, ali se izgleda situacija promenila ove godine.

halid muslimovic snimio duet sa zenom

Kako saznajemo reč je o jednoj emotivnoj numeri koja nosi naziv „Ista nam je sudbina“, a pesma će se pojaviti uskoro.

Halid Muslimović snimio duet sa ženom

Pevačeva supruga se pre nekoliko dana oglasila za medije u Bosni, a tom prilikom je otkrila da je ona ipak samo gošća na ovoj numeri.

Sudeći po prvim reakcijama, publika sa nestrpljenjem čeka da čuje šta su to Adelisa i Halid otpevali zajedno.

halid muslimovic snimio duet sa zenom 1

Podsetimo, Halid je nedavno za Grand otvoreno govorio o porodici, ali se i dotakao pisanja pojedinih medija o skandalu.

-Ne volim nepravdu, ali šta ćete. Svako od nas ima nešto što mu nije na srcu, ali šta ću. Šta da radim? Ja sam čist k’o suza, pošten. Radim svoj posao. Međutim to što neki žele da se ubace u moj život sa tim glupostima, to što država i sudovi ne rade svoje čestito…Tek sad vidim što narod kuka na sudove kad sam sam došao u tu priču. Naši sudovi su katastrofa! To je sramota! –rekao je on za Grand nedavno.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Halid Muslimović o porodici

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Facebook,
Autor: A.Milinković