Goga Sekulić legla na stomak, dekolte samo seva, a društvene mreže gore (FOTO)

55dbcbab6e312ca9a6c751c872b8add548e2fc67
Goga Sekulić legla na stomak i pokazala dubok dekolte

Pevačica Goga Sekulić odlučila je da zimu zameni za leto i svoje fanove obraduje slikama i snimcima sa egzotične destinacije.

Tako je podelila video snimak u kojem je pokazala kako leži na stomaku i uživa na bazenu, a ono što je posebno provuklo pažnju jeste njen dubok dekolte u kupaćem kostimu koji nikog nije ostavio ravnodušnim.

Goga Sekulić pokazala dubok dekolte

ipiccy image 4 6
Goga Sekulić legla na stomak i pokazala dubok dekolte / foto: @sekulicgoga

Pevačica zrači samopouzdanjem, te na društvenim mrežama dobija pohvale za izgled, a naročito za dekolte koji očigledno privlači najviše pažnje.

Podsetimo, Goga je zbog bolova u leđima prošle godine menjala silikonske implante u grudima, međutim iako su mnogi mislili da će ih smanjititi, izgleda da ih je ovoga puta povećala.

Pevačica je nedavno priznala da je ponovo zaljubljena i to u mlađeg momka.

– Tačno je da imam nekoga s kim mi je lepo, mogu samo reći da je mlađi od mene i da je sportista – rekla je pevačica.

fce480fd53d44b706c49100199a02b2c63e7e40f
Goga Sekulić legla na stomak i pokazala dubok dekolte

Ipak, otkrila je da on još uvek nije spreman da se javno eksponira, te da će identitet svog emotivnog partnera sačuvati za sebe.

Podsetimo, u martu 2022. godine, pevačica je stavila tačku na brak sa 15 godina mlađim, Urošem Domanovićem, sa kojim ima sina Vasilija.

BONUS VIDEO: Uroš Živković kviz ili ili

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Instagram / Z.K.Munja,
Autor: K. Marković