Login/Registracija

Godinama se priča da je Stoja vadila rebra, a sada je KONAČNO OTKRILA ISTINU: „Zainatila sam se!“

Jedna od najpopularnijih pevačica, Stoja, tokom svoje bogate karijere prošla je kroz brojne transformacije kada je reč o fizičkom izgledu, ali jednu promenu neće nikada zaboraviti.

Stojin čuveni album „Žena starija“ pamte milioni, ali i njen tadašnji izgled zbog kojeg je mesecima punila novinske stupce. Pisalo se da je izvadila rebra, ali i da se podvrgla raznim estetskim intervencijama, a istina je potpuno drugačija.

Nakon brojnih spekulacija, Stoja je rešila da konačno progovori o svom tadašenjm izgledu i otkrije tajnu najtanjeg struka na estradi.

-Tih godina sam imala jako težak period. Radila sam na sebi da izgledam drugačije jer mi je bilo preko glave nekih komentara da sam debala. Ja se zainatim kao i svaka žena koja želi da bude ribetina i odlučim da pokažem šta mogu i koliko mogu. Trudila sam se, trenirala sam dva puta dnevno, za ceo dan sam jela samo pola viršle, pila sam ceđenu narandžu. Ma ne znam ni odakle mi ta energija koju sam tada trošila Išla sam na plivanje i masaže i šest meseci sam se posvetila samo sebi- otkrila je Stoja i dokazala da se upornost uvek isplati.

-Ja nisam imala mišiće, imala sam žile. Puno sam radila, ali bilo mi je jako teško, jako!

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović