Login/Registracija

OVO NIJE NI SLUTILA: Teodora Džehverović BRIZNULA U PLAČ i JECAJUĆI napustila kafić (VIDEO)

Popularna pevačica Teodora Džehverović doživela je veliku neprijatnost nakon čega je briznula u plač i doživela bukvalno nervni slom. Naime, Džehva je sa jednim novinarom ugovorila intervju, a potom shvatila da je žrtva skrivene kamere zbog čega je ostala, blago rečeno u šoku.

Pevačica se kao po dogovoru pojavila u jednom prestoničkom kafiću, vidno nasmejana i raspoložena, ne sluteći da će isti napustiti u suzama.

Instagram/ teodoradzehverovic

Sve je bilo u redu dok za njihov sto nisu došli momci i zaurlali na kamermana.

Šta radiš to, snimaš me? Jesam li ti možda zanimljiv?- upitao je jedan od momaka, a potom je počeo da preti.

-Alo, bre, sedi dole! Briši sve to što si snimio da ti ne bih bacio tu kameru!

Pevačica je bila van sebe, pa je uplašenim glasom rekla novinarskoj ekipi da je pametnije da napuste kafić i intervju nastave na drugom mestu.

Opasni momci su nakratko otišli, ali su se ubrzo vratili i nastavili da maltretiraju Teodoru i kamermana: „Koliko para treba da ti dam za tu kameru?! Kakva je to kamera?!“

Ipak, kada su shvatili da će pevačici pozliti od straha, jedan iz ekipe je dobacio da je u pitanju skrivena kamera, a Džhverovićeva se u tom momentu slomila i briznula u plač.

– Nije nimalo smešno. Takve stvari nisu za zajebanciju! Svi znamo šta se sve dešava u Beogradu – govorila je pevačica jecajući na sav glas.

Autor: J. Jović