Login/Registracija

Nermin Handžić zbog finala „Zvezda Granda“ PROPUSTIO NAJBITNIJI DOGAĐAJ: „Ne mogu da zaboravim njihovu reakciju“

Od najranijeg detinjstva talentovani momak iz Tešnja, Nermin Handžić znao je da je njegov put- put muzike. U to su bili uvereni i drugi kada je prvi put, još kao dečak stao na veliku scenu Granda i učešćem u takmičenju „Neki novi klinci“ pokazao da je vanserijski talenat.

Kruna njegovog truda i rada je pobeda u „Zvezdama Granda“, a malo ko zna koliko se Handžić predao desetomesečnoj borbi u najpopularnijem muzičkom takmičenju. Nermin je za Grand ogolio dušu i prvi put priznao da zbog spektakularnog finala, održanog u junu prošle godine nije prisustvovao maturi.

-Verovali ili ne, matursko veče je bilo baš na dan finala. Ne mogu da kažem da mi nije bilo žao što nisam prisustvovao, ali ipak je bilo u pitanju finale. Sećam se da su svi drugari sa velikim nestrpljenjem iščekivali da im javim šta se dešava. Iako je matura nešto što se pamti celog života stvarno nisam zažalio i siguran sam da je ovo kruna mog truda i naravno ostvarenje mog velikog sna. Nikada neću zaboraviti reakciju drugova kada su saznali da sam pobedio, ma to nema cenu (smeh)- ispričao je Nermin za Grand prisećajući se koliko su svi bili srećni i ponosni na njega.

Uprkos čvrstoj veri u Nerminovu pobedu, školski drugari, ali i prijatelji iz detinjstva doživeli su je kao svoj uspeh, a samo nekoliko meseci pred događaj koji je Handžiću ubeležio život dogodila se neverovatna stvar.

-Sećam se, dolazim jednog jutra u školu i moj najbolji drug Fares kaže „Ne verujem šta sam sanjao! Sanjao sam da si pobedio u „Zvezdama Granda“ i pun stadion u Tešnju, ide pesma „Čaršija“- priznao mu je Fares samo godinu dana pre nego što se to i obistinilo, međutim Nermin u to nije mogao da poveruje.

-Ajde beži, nemoj me zezati, to sam mu tada rekao. Stvarno nisam mogao da verujem u taj njegov san, mislio sam da se šali- prisetio se Nermin kome je sve to u tom trenutku delovalo potpuno nemoguće, iako je, kako je nedavno priznao za Grand, sada konačno poverovao da se snovi ostvaruju.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović