„Tata nije hteo da prihvati moj poziv“, Goca Božinovska otkrila čime se bavila pre nego što je postala pevačica: „Plakala sam“

Goca Božinovska progovorila o ocu
Goca Božinovska progovorila o ocu

Goca Božinovska je još od malih nogu znala da će jednog dana biti pevačica i taj san joj se ostvario, ali joj nije bilo lako.

Na samom početku nije bilo lako, pa je pevačica morala godinama da ubeđuje oca da je pusti da se bavi pevanjem, iako on to njoj nije dozvoljavao.

f04e70d46b5097e4f192014ce71067d25d8a84ca

Goca Božinovska progovorila o ocu

Pevačicin otac je imao potpuno druge ambicije za nju, želeo je da Goca završi školu i da radi neki drugi posao, ali se to ipak nije dogodilo.

-Kada sam završila srednju školu, moj tata je očekivao da upišem fakultet, neka čuda, hteo je da me zaposli. Ja sam dobila taj posao i počela sam da radim. Posle nekog vremena sam počela da plačem, jer nisam želela taj posao da radim, htela sam samo da pevam. Mnogo vremena je prošlo dok on nije prihvatio poziv koji sam ja odabrala- ispričala je jednom prilikom za domaće medije.

e3f0317cb3a41b128af75243f8753d1f82e77188
Goca Božinovska progovorila o ocu

Pevačica se nedavno prisetila i teškog detinjstva kada se snalazila kako je umela, a od malih nogu je radila za parče hleba, međutim to je nju naučilo da se snađe u životu i da uvek bude borac.

-Ovde smo sastavljali kraj s krajem! Nosila sam stvari koje su mi komšije poklanjale, nisam imala šta da obučem. Pre podne sam išla u školu, a po podne sam radila kod nekog i, kad mi daju parče hleba i premažu kajmak, ja hoću da crknem od sreće! Tokom zime smo jeli krompir koji tati daju kada nadniči, verujte mi da ne mogu da vidim krompir sada, smučio mi se. Zato danas mogu da preživim s milionima, ali i sa jednim dinarom jer sam navikla na sve – rekla je pevačica.

BONUS VIDEO- Sanja Kužet- Stajlinzi koje morate da iskopirate:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Č.