Glumica otkriva: „Morali smo preko noći da se selimo!“

Mirka Vasiljević naša je poznata glumica, a svoju slavu stekla je još kao jako mlada, ulogom u filmu „Mi nismo anđeli 2“. Obožavali smo da je pratimo u duetu sa Marijom Karan u dobro poznatoj humorističkoj seriji, a nakon toga njena publika je gledala uglavnom u pozorištu.

Udavši se za fudbalera, život joj se promenio u potpunosti, a zbog njegovih ugovora, glumica je nebrojeno puta pakovala svoje kofere i selila se u razne krajeve.

ee84c2def10df4fb684ebf716df6093b1a88e636

Slična situacija desila joj se pre par dana kada su preko noći morali sa Kipra da se vrate u Beograd.

– On je dobio ugovor u Ljubljani. U 8 uveče mi je rekao da krenem da se pakujem. Nisam znala šta da krenem, do 6 ujutru smo se spakovali u 15 kofera i krenuli za Beograd. Sad je neko novo životno poglavlje do maja – rekla je Mirka za „Šok tok“ emisiju.

3f22b104281484038151c83b21d0373c40750eb3

Na pitanje da li je lako biti u braku sa fudbalerom, budući da mnoge devojke sanjaju o tome, Mirka uz osmeh odgovara da uz mnogo rada i ulaganja svaki brak može da uspe.

– Mi smo krenuli kao jako mladi. Na samom početku smo bili udaljeni, imala sam 19 godina. Morala sam da se konsultujem sa roditeljima. Znali smo se, išli u slične škole, nije kao da nismo znali jedno drugo. Kad je sve to počelo, ja sam znala koliko se odricao da bi imao takvu karijeru. Nije želeo ni on mene da guši, ni ja njega. Uvek imamo vremena za nas dvoje. Trudimo se da to bude tako i verujem da je to put ka uspehu – ističe Vasiljevićeva.

Autor: K. Stanković