Vino, tamburaši i poneka suza: The Frajle predstavile novi studijski album „Dnevnik duše“ (VIDEO) 

Velelepni salaš, nadomak Novog Sada, mnogo poznatih zvanica, dobrog vina i fenomenalne muzike tri omiljene devojke u čitavom regionu, kratak je opis sinoćne promocije gde su The Frajle predstavile svoj novi „Dnevnik duše“.

image00001 1

Mnogo zvanica iz sveta muzike, filma i televizije slilo se na salas nadomak Novog Sada a nama nisu promakli Jelena Bačić Alimpić, Dušan Bačić, Saša Filipović, Princ, Siniša Ubović, Tijana Bogićević, Sandra Čoban, Nataša Ilić, Eržika Pap Reljin, Nikola Škorić, Dejan Ćirjanović iz „Državnog posla“…

the frajle državni posao

Koliko ljubavi i stranica zapravo ima jedna muzička priča, pisana iz duše, uz koje vino i poneku suzu, Jelena, Nevena i Nataša sinoć su prikazale svim prisutnima otpevavši nekoliko svojih pesama uživo. 

Premijerno je pušten spot za pesmu „Prijatelj“ koju su The Frajle snimile sa Sanjom Doležal, Sergejem Ćetkovićem, Lozanom, Adi Šošeom i Lukom Basijem. Na ovaj način podsetile su publiku zašto je prijateljstvo početak i kraj svake emocije i zašto ih voli čitav region Balkana. 

– Dnevnik duše je došao kao naša kruna dosadašnje karijere i muzičkog iskustva, a pesma „Prijatelj“ kao dragulj u toj kruni – rekla je Nevena Buča koja se na promociji i rasplakala posle rečenica svoje koleginice Nataše Mihajlović o svemu što su prošle zajedno u dosadašnjoj karijeri kao bend. 

the frajle dnevnik duše

– Želele smo da sa ovim albumom još jednom pokažemo da se sve može, kad se žene slože i da podsetimo da je muzika univerzalni jezik ljubavi, a mi samo svoje emocije pretačemo u note – rekla je Nataša Mihajlović. 

– Naš možda najveći uspeh jeste što su naši tekstovi vrcavi, životni, puni duha i čiste emocije. I otuda je ovo veče, ovaj album i sve oko novih pesama zapravo život koji smo oblikovali u stihove. Jer nekad je smešno, nekad tužno, ali je uvek naše u neponovljivo – rekla je Jelena Buča.

the frajle promocija

Ako je suditi po sinoćnjim reakcijama na nove pesme i spot „Prijatelj“, The Frajle opet imaju hit, a kako ih čeka i velika turneja po regionu Balkana, ne sumnjamo da će se na dosadašnje rasprodate koncerte dodati još datuma! 

Beograd ih čeka 8. marta i koncert je rasprodat mesec dana pre!

Spot za pesmu „Prijatelj“ pogledajte u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: The Frajle organizovale gala promociju

NE PROPUSTITE I:

Foto: Ana Banjac,
Autor: Grand