„Udajem se“ Fillari pred polufinale napravio pravu pometnju, pojavio se u venčanici: „Večeras govorim „DA“ (VIDEO)

Prvo polufinale „Pesme za Evroviziju“ počelo je tačno u 21 čas, dok mnogi sa nestrpljenjem iščekuju da vide najavljene spektakularne nastupe 14 izvođača koji će se pojavti večeras na sceni.

Večeras se medijima obratio Filarri koji je ponovo sve iznenadio stajlingom, kao što je dugo i najavljivao.

-Meni je drago. Ja sam najavljivao bombastičan stajling, nadam se da i pored toga što sam najavljivao, da sam vas iznenadio. Tako da, hvala, baš mi je drago zbog toga. Jako je teško, ovo ima oko deset kilograma, videćete kad budem nastupao. Ima jedna poza uz koju ustajem, tako da moram da se potrudim večeras. Ovo je definitivno nešto što ima veze sa tekstom. Spoj muške i ženske energije, gore imamo sako, dole imamo haljinu, zajedno sa konstrukcijom haljine, tako da ide uz teskt baš – rekao je on.

WhatsApp Image 2024 02 27 at 21.01.59 1
Filarri pred polufinale napravio pravu pometnju jednom rečenicom

Fillari je otkrio kakav nastup možemo da očekujemo od njega, kao i da je sam sa svojim menadžerom smislio kako će to izgledati.

-Neće biti statičan, neće biti uopšte miran nastup. Bez obzira što kao prošle godine, nemam plesače, neće bioti ništa manje. Ovo je bila moja ideja koju sam zajedno organizovao sa svojim menadžerom. Veća je sada odgovornost, da nadmašimo nastup od prošle godine, nadam se da ću uspeti – istakao je.

WhatsApp Image 2024 02 27 at 21.02.01 1
Filarri pred polufinale napravio pravu pometnju jednom rečenicom

Stajling podseća na venčanicu s obzirom da je od glave do pete obučen u belu boju, a sada je otkrio jedan zanimljiv detalj šta će uraditi ukoliko bude prošao u finale.

-Pa nije venčanica, pošto ne ide da venčanica ima sako gore. Ali dobro može moderna venčanica. Udajem se, ja sam rekao večeras govorim „Da“ pesmi za Evroviziju. Ako budem prošao u finale videćemo da li ću reći „Da“ – iskreno je rekao, pa dodao šta mu je najbitnije:

-Nisam toliko razmišljao, idem postepeno ove godine. Pre svega da ja budem zadovoljan nastupom i da imam što manje grešaka.

Filarri pred polufinale napravio pravu pometnju jednom rečenicom

WhatsApp Image 2024 02 27 at 21.02.01
Filarri pred polufinale napravio pravu pometnju jednom rečenicom

BONUS VIDEO: Zoja Pajić o Evroviziji

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: F.Pavlović,
Autor: K.Marković / S.Stojanov