Login/Registracija

ESTRADA SE OPRAŠTA OD MARINE: „Hvala ti za najlepše pesme“

Najpoznatiji muzički tekstopisac u regionu MarinaTucaković nakon duge borbe sa kancerom i usled pogoršanja stanja izazvanog korona virusom preminula je u 68.godini.

Njena smrt pogodila je brojne kolege i saradnike sa javne scene koji su se na društvenim mrežama oprostili od nje.

Maki moja, sve što bih rekla nije dostojno onoga što si ti u mojim pesmam napisala. Jedna jedina zauvek- napisala je Viki Miljković.

– Sretan sam jer si barem jedan tekst napisala koji pevam decenijama i po kome me prepoznaju, hvala ti na svemu draga– istakao je Đorđe David.

– Hvala na svakom stihu! Pamtićemo te zauvek! Počivaj u miru- napisala je Marija Šerifović, a istu objavu upriličila je sledećim stihovima:- U jednom danu se rodiš. U jednom umreš. U jednom se zaljubiš. U jednom danu upoznaš osobu koja ti promeni život. U jednom danu se sve dogodi.

Andrena Čekić oprostila se od čuvene hitmejkerke na Tviteru uz reči: – Hvala ti za najlepše pesme, Marina. Saučešće porodici.

Pevačica Aleksandra Prijović objavila je Marininu fotografiju uz emotikon slomljenog srca. Isto je učinila i Mina Kostić, samo uz poruku: – Neka te anđeli čuvaju i hvala ti na svemu, genije. 


Moja Marina….blago naše! Otišla je najbolja među najboljima. Imala sam tu čast da doživim da mi baš ona napiše moje prve pesme, moje najuspešnije pesme. „Uporedi me“, „Zašto cura sedi sama“, „Reci ja“, „Gade“…Uvek je bila tu za mene, imala savet i lepu reč. Pisale smo se pre neki dan. Bila je entuzijasta, veliki borac. Uvek bi mi odgovorila da se ne da i da će sve biti dobro. Verovala sam da će pobediti… Sada se odmorila i napokon je kod svog Miše. Hvala ti za sve. Bez tebe muzika više neće biti ista. Volim te, putuj sa Anđelima – napisala je Milica Todorović.

I Marininog kolegu Dragana Brajovića Braju duboko je pogodila vest o njenoj smrti,a na svom Instagram profilu kratko je poručio: – Pamtiću te po pesmama tvojim!

Ani Stanić Marina je napisala, kako je rekla, jedna od najlepših hitova „Za 20, 30 godina“ i upravo tim se pevačica oprostila od nje. 

– Hvala ti za sve večne stihove! Hvala ti za ovaj tekst. Istinski dobra i vedra. Počivaj u miru! – napisala je Ana. 

– Počivaj u miru, draga moja Marina – poručio je Miloš Bojanić uz njenu fotografiju i emotikon slomljenog srca. 

Foto: Instagram/ Z.K. Munja,
Autor: S. Čumić