Login/Registracija

ESTRADA NA METI PLJAČKAŠA: Đanija pretukli i pokrali

Javne ličnosti su na žalost veoma često na meti pljačakaša, a možda i najduži spisak onih koji su pokradeni je onaj estradni. Rada Manojlović, Vesna Zmijanac, Radiša Trajković Đani samo su deo onih koji su se susreli sa ovom neprijatnom situacijom.

Pre samo nekoliko godina Rada Manojlović našla se na meti kada su joj razbojnici iz automobila pokrali radio i tri haljine, a ukupna šteta iznosila je oko 2.000 evra. Pevačica se dan ranije vratila sa nastupa i nije ni slutila da će je ujutru sačakati takva situacija.

Vesna Zmijanac je pre nekoliko godina pretrpela veliku štetu od strane razbojnika. Njen dom na Bukulji bio je opljačkan, a šteta koju su naneli iznosila je čak 10.000 evra. Da stvar bude još gora, nju su opljačkali radnici koje je plaćala da joj čuvaju dom na planini kraj Aranđelovca.

Folk pevač Radiša Trajković Đani bio je pretučen i opljačkan ni manje ni više nego nasred ulice. Popularni pevač izašao je samo da preparkira auto, kada su ga presrela dva nepoznata muškarca. Mladići su ga pretukli i ukrali mu skupoceni sat vredan 2.000 evra jer kod sebe u tom momentu kod sebe nije imao novac, prenosi Kurir.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović