Login/Registracija

Pevač se RASPLAKAO u emisiji, stiglo IZNENAĐENJE kome se nije nadao: “Knedla mi je u grlu“ (VIDEO)

Već i vrapci na grani znaju da nekadašnje zvezde “Granda’‘ Aleksandru Tadić Cipku i Aleksandra Misojčića veže jako i iskreno prijateljstvo koje datira iz najranijeg detinjstva koje su proveli u Šapcu. Kako se oboje bave istim poslom, vremena za viđanje imaju jako malo, i zato je ženski deo ovog dvojca odlučo da iznenadi ovog drugog, i to ni manje ni više nego u emisiji uživo.

U toku “Grand magazina“ u kome je gost bio upravo Misojčić, voditelj Žika Krstić najavio mu je veliko iznenađenje, a kada se u studiju pojavila Cipka, pevač je zanemeo od radosti i pohitao joj u zagrljaj.

Nakon što se se izgrlili i izljubili, Žika Krstić dao im je priliku da se ispričaju što su oni kategorički odbili iz opravdanih razloga.

-Naša viđenja traju satima, tu su i planovi i smeh i plač i sve. Mi po 6 sati sedimo zajedno, tako da ne možemo ovde da se ispričamo– počeli su priču Xander i Cipka, a zatim je pevača želela javno da kaže koliko joj je on blizak prijatelj.

On je zaslužan za moju pevačku karijeru samo da se zna. On je bio taj koji me je podržao i terao da pevam i kad ja to nisam htela. Uvek me je čuvao, pazio, savetovao, gurao da budem u centru pažnje. Obožavam ga, on mi je kao brat pored toga što mi je najbolji prijatelj- objasnila je Tadićeva.

Kako kažu, znaju za jedno drugo otkako znaju za sebe, odrastali su radili i prošli mnogo toga zajedno, te su i u emisiji evocirali uspomene zbog kojih su potekle i suze.

Prava prijateljstva su kada delite i dobro i zlo. Evo sad ne mogu da joj pustim ruku, knedla mi stoji u grlu. Ovo nam je prvi put zajedno da smo na televiziji, a maštali smo o tome ceo život, hvala ti Žiko na ovome– kroz suze je rekao Xander.

Iako kažu da su prijateljstva na estradi retka, njih dvoje su pravi primer da ona zaista postoje, a razlog dugogodišnjeg opstanka je upravo poverenje i neizmerna ljubav.

-Mi smo sad na estradi a družimo se mnogo pre toga. Pokušavali su da nas razdvoje, pričali svašta, dolazili su do nas razni komentari, ali mi znamo ko smo i znamo jedno drugo, sve je to bilo smešno kada smo slušali- prokomentarisali su pevači.

Emotivan susret Cipke i Aleksandra pogledajte u videu ispod:

Foto: Printscreen,
Autor: T. Bogavac