Login/Registracija

Era Ojdanić otvorio vrata svog doma i pokazao zbog čega je najbolji domaćin na estradi: Uz bogatu trpezu i harmoniku slavi Vaskrs (FOTO)

fa0cba6d9b4e61d8fac1a152d00740c7f8076d11

Era Ojdanić važi za jednog od najveselijih pevača na javnoj sceni koji pravi sjajnu atmosferu gde god da se pojavi, pa zato ne čudi činjenica da se svaki praznik u njegovom domu proslavlja gala.

Upravo na Vaskrs, Era je otvorio vrata svoje kuće i dokazao zbog čega nosi titulu najboljeg domaćina na estradi.

Na stolu nema čega od hrane nije bilo, od prasetine do salata, šarenih jaja, ali i slatkih đakononija.

Pored bogate trpeze, kao i uvek, Era je organizovao i muziku, te je veselo pevao uz zvuk harmonike i svima ulepšao praznično jutro.

jio

Erin unuk je u jednom trenutku pročitao i molitvu, a onda je pevač otkrio nepoznat detalj iz svog života.

Ja sam u toj mojoj crkvi bio crkvenjak. Ne znam koliko puta sam prebrisao ikone… Kada nisam imao hleba da jedem, mene je crkva hranila. Kada smo imali neka slavlja, ja manji od one harmonike, popnem se na sto i napravim haos – rekao je Ojdanić.

hu

Tajna uspeha je da budeš čestit i dobar čovek! Samo treba raditi i biti vredan. Sve ovo moje ide sa kolena na koleno, ali bez motilke nema hleba, narode shvatite – poručio je pevač.

Era je u jednom trenutku uzbuđenja otkinuo svinjsku nogicu, pa sa sve njom u rukama zapevao jedan od svojih najvećih hitova.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen Pink,
Autor: S. Č.