Login/Registracija

Emrah Emšo TAJANSTVEN: „Ne napadam Aleksandru Mladenović, ali možda i hoću“

338a6298cdd7c70ad24b4d1a1f9e51543c02b842

U vreme dok pesma „Volim te i previše“ Emraha Emšoa i Katarine Živković osvaja brojne simpatije publike, pevač koji je i autor dueta otkrio je da već ima spremnu još jednu muzičku numeru u kojoj planira da ukrsti glasove sa ženskim vokalom.

-Pripremio sam još komercijalniju pesmu od ove, mislim da je top i takođe je žensko-muški duet. Počinjem da razmišljam lagano koja bi pevačica to mogla da snimi sa mnom, ali moram da završim prvo ovu priču sa Katarinom – rekao je Emrah i pojasnio da je reč o življoj kompoziciji.

Emrah Emso i Katarina Zivkovic

-U pitanju je malo brža pesma, više klupska. Sa Aleksandrom Mladenović bi ta pesma razvalila ali ne želim ništa da preibdiciram – otkrio je Emrah u emisiji Grand magazin.

Na pitanje voditelja da li je sada rešio da napada Aleksandru Mladenović pevač je odgovorio:

-Ne, ne napadam – rekao je uz osmeh Emrah, a na insistiranje voditelja da potvrdi svoju izjavu muzičar je izjavio:

aleksandra mladenovic 3 ok

-Ne, ali ne mora da znači da neće biti ona. Ne želim da otkrivam ništa o novom duetu jer nismo još završili sa ovim aktuelnim – bio je kategoričan kantautor.

Pevač je u emisiji otkrio i da li može da primeti ukoliko neke devojke flertuju sa njim samo zbog popularnosti.

-Radim dosta na sebi kako ne bi došlo do toga da se sviđam nekome samo zato što sam popularan. Izgradio sam samopouzdanje, samosvest a zajedno sa tim i samokritičnost, tako da mi se takve stvari danas retko dešavaju – istakao je Emrah.

Više detalja otkrio je u VIDEU.

Foto: Z.K.Munja/Youtube/Printscreen,
Autor: A.Dačić