Login/Registracija

Nema dalje: Emir Habibović peva, gosti prazne novčanike zbog ovog Šabanovog hita (VIDEO)

Pevač Emir Habibović proslavio se svojim neverovatnim glasom za koji mnogi tvrde da je jedini dosledan naslednik legendarnog Šabana Šaulića, zbog čega je izuteno tražen na nastupima i veseljima širom sveta gde ima naših ljudi.

Pored glasa, Emir je poznat i neverovatnom osećaju za atmosefru zbog čega ga gosti redovno nagrađuju i dobrom bakšišom, a sada je na društvenim mrežama isplivao snimak na kome se vidi kako je publika spremna da mu da i poslednji dinar.

Nime, Habibović je pevao na jednom slavlju gde su ga čašćavali tokom cele večeri, a za pesmu „Prestaću da verujem u ljubav“, gospoda za jednim stolom bila su izuzetno darežljiva pa su pevača i harmonikaša kitili evrima za spektakl koji su im pripredili.

Pored novčanica koje je Emir držao u rukama, svima je privukao pažnju harmonikaš koji je novac imao ne samo u svom intrumentu već i oko glave.

Podsećamo, Emir i njegova izbaranica Tamara nedavno su podelili srećne vesti da će se uskoro postati roditelji svog drugog deteta.

Presrećan sam, Tamara je dobro hvala Bogu. Spremio sam nove pesme, ali i duet koji izalazi u maju, sve ide kako treba – rekao je pevač za Grand.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić