Emir Habibović i Tamara Selimović objavili srećne vesti: Postaju roditelji po drugi put, a evo kakve zahteve ima trudnica od pevača: „Počelo je“ (FOTO)

emir habibovic i tamara selimovic

Emir Habibović i Tamara Selimović uživaju u skladnoj zajednici punoj ljubavi koju je prošle godine upotpunila njihova mezimica Ariana koja je došla na svet u junu, a par je sada objavio još lepih vesti.

Naime, na Instagramu je osvanula fotka na kojoj svojoj ćerkici pokazuju snimak sa ultrazvuka kojom su ozvaničili da je Tamara ponovo u drugom stanju.

ultra tam sel

Trudnu pevačicu već su uhvatile ženske bubice koje su normlane u njenom stanju i već joj se pojačao apetit, a jedan njen zahtev sinoć je nasmejao pevača.

Ako budeš mogao kupi mi negde lepo belo meso sa kupus salatom samo. Molim te, mnogo sam gladna i mnogo mi se jede– tražila je Selimovićeva, što je slatko nasmejalo Habibovića koji je njihovu prepisku javno podelio.

emir habib por

Ekipa našeg portala kontaktirala je Emira koji nam je otkrio kakva je atmosfera u njihovom domu nakon saznanja da stiže prinova.

– Presrećan sam, Tamara je dobro hvala Bogu. Spremio sam nove pesme, ali i duet koji izalzo u maju, sve ide kako treba – rekao je Emri za Grand.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić