Emina Jahović se izgladnjuje! Pevačica po dva dana ne uzima apsolutno ništa, na mrežama odbrojava sate do jela

Emina Jahovic

Pevačica Emina Jahović privlači pažnju javnosti ne samo svojim muzičkim talentom, već i svojim izgledom. Međutim, iza njenog besprekornog izgleda stoje odricanja i rigorozan način ishrane, o čemu je sama otvoreno govorila.

Emina Jahovic 2

Jahovićeva je priznala da pribegava metodama koje mnogi smatraju nezdravim i zabrinjavajućim, poput gladovanja jednom mesečno, tačnije nejedenja 48 sati. Na društvenim mrežama je čak objavila kako odbrojava sate do sledećeg obroka, što je izazvalo različite komentare i reakcije javnosti. Pored toga, pevačica je otkrila da ponekad sebi dozvoli dan kada može jesti sve što poželi, dok ostatak meseca poštuje određeni režim ishrane.

emina jahovic


Na Jahovićevoj jelovniku se uglavnom ne nalazi šećer, ugljeni hidrati, alkohol, kao ni kasne večere. Takođe, izbegava konzumiranje sokova, dok se na njenom meniju pretežno nalazi sveže i termički obrađeno povrće, meso, đumbir, pomorandže, kao i voda sa limunom. Ovakav režim ishrane zahteva disciplinu i posvećenost, a Jahovićeva ističe da su treninzi u teretani takođe sastavni deo njenog zdravog načina života, kojima održava kondiciju i formu.

BONUS VIDEO: Aleksandra Mladenović otkrila kako je smršala

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram,
Autor: A.Dačić