Login/Registracija

Elma Hrustić brak sa kolegom “ Ne “ sa turskim glumcem “ Možda „

Pevačica Elma Hrustić promoviše svoje nove pesme i sprema se za predstojeće festivale u regionu ali ono čime je Elma zaintrigirala javnost jeste njen zanimljivi komšiluk u Istanbulu.

I ako žene širom sveta uzdišu za turskim glumcem Burak Ozčivit i pevačica dobija puno poruka na društvenim mrežama u vezi njega kaže da je on trenutno marketinški zanimljiv lik , da turska ima mnogo zanimljivih glumaca sa kojima će se tek upoznati Balkan i da Burak brzo će i dobiti zamenu. Na pitanje medija da li je imala iskustva sa turskim poznatim ličnostima i da li je neko pokušao da se udvara lepoj pevačici ako se uzme u obzir da su slabi na visoke plavuše, Elma kaže da je bilo svega po malo ali da oni nisu toliko hrabri a na pitanje čije je udvaranje odbila kroz šalu kaže popularnom pevaču i glumcu Kutsi . I ako nas je zanimalo šta joj se nije svidelo kod dotičnog i ako važi među boljim frajerima turske kroz smeh kaže visina , ali smatra da je turski glumac Erkan Petekaja oličenje pravog gospodina a naša publika ga je gledala u seriji Paramparčad. Ono što je posebno istakla Elma da samo jednoj osobi sa turske scene ne bi rekla Ne ali on ima samo jednu manu kroz šalu kaže nije upoznao još nju, upitanju je Ozcan Deniz za kojem žene i te kako uzdišu širom sveta a i naša publika kroz mnoge serije koje su imali prilike da gledaju.

Možda se lepoj pevačici ispuni želja i uskoro im se ukrste sudbinski putevi i dobijemo novi par na estradno glumačkom nebu ali ono što je sigurno nije sve kao u seriji.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: Grand online