Login/Registracija

Ekskluzivni snimci sa svadbe Darka Lazića: Gosti ostavili milione, a tek da vidite šta je mladoženja radio ispred crkve (VIDEO)

Mnogi bi rekli treća sreća, a čini se da u to veruje i Darko Lazić koji je rešio da ponovo stane na ludi kamen.

Pevač se juče, u rodnom Brestaču zakleo na večnu ljubav pred Bogom svojoj izabranici Katarini.

0A0A3614 1
svadbaa

Osim porodice i prijatelja ispred crkve okupio se veliki broj meštana koji su sa nestrpljenjem iščekivali dolazak mladenaca.

mama i kum

U besnom Lamburdžiniju Darko i Kaća pojavili su se ispred crkve gde su dočekani uz zvuke trubača.

0A0A3595
0A0A3672

Sudbonosno „da“ par je izgovorio u crkvi Svetih Arhanđela Mihaila i Gavrila, a ceremoniji su prisustvovali samo porodica, najbliži prijatelji i kumovi.

-Da li uzimaš Katarinu za suprugu, da li se nisi obećao nekoj drugoj? Pošto si imao te brakove, sad ne smeš da me obrukaš- rekao je sveštenik što je izazvalo smeh, a Darko je u svom stilu odgovorio:

-Nisam! Nema više razvoda (smeh)!

0A0A3635
0A0A3630

Nakon svečanog čina novopečeni mladenci izašli su iz crkve ne skidajući osmehe sa lica i seli u svoju skupocenu mašinu.

Na nagovor svih prisutnih Darko je počeo da turira svoj Lamburdžini što je izazvalo ovacije, a zatim su se uputili u jedan luksuzni restoran koji prima preko 500 gostiju.

image00004 1 1
fjkfdfk

Da je Darko pravi domaćin i da je obezbedio gala posluženje za svoje goste ekipa Grandove redakcije uverila se već na prostranom parkingu ispred restorana gde se na ražnju vrteo vo.

-Sprema se već osam sati, poslužite se probajte. Ima skoro 500 kilograma- ljubazno su sve prisutne poslužili momci koji su bili zaduženi za gozbu.

0A0A3699

U Pećince su ubrzo stigli i mladenci spremni da se fotografišu, ali i proćaskaju sa pripadnicima sedme sile.

-Jako sam emotivan! Ovo je za mene nešto što sam čekao ceo život. Osećam se jako lepo, za sada je sve savršeno, još samo da unutra svi budu zadovoljni- istakao je pevač nakon čega se sa Katarinom uputio u restoran.

0A0A3760

Brojni pripadnici estrade došli su sa osmehom, spremni da uveličaju najvažniji dan Darka i Kaće i sa njima podele sreću i radost.

Među prvima je stigla Aleksandra Mladenović sa koleginicom Vanjom Mijatović i njenim suprugom.

image00001 2 2

Ubrzo nakon njih pristizali su i Saša Kapor, Joca Stefanović, Nebojša Vojvodić, Radiša Trajković Đani, Andreana Čekić.

0A0A3885
0A0A3911

Ipak najveće iznenađenje bio je dolazak Darkove bivše supruge, Ane Sević koja se vidno nasmejana, ali i doterana pojavila u pratnji svog supruga.

0A0A3853

– Darku sam poželela naravno sve najlepše! Znao je da dolazimo i bio je u fazonu da dođemo i budemo tu za prvi ples, ali sam srećna što je sve kasnilo jer smo i mi, tako da smo došli na vreme, Ja Darku uvek želim sreću, radost i puno ljubavi i nadam se da se više nećemo okupljati ovakvim povodom- našalila se Ana.

sevic

Kako tradicija i običaji nalažu usledio je prvi mladenački ples uz numeru „Je l’ ti rekao ‘ko“ koju im je otpevao ni manje ni više nego Petar Grašo.

image 6483441
ipiccy image 72 1

I ostale kolege su se latile mikrofona i dovele atmosferu do usijanja u pratnji orkestra Borka Radivojevića.

Sudeći po videima ruku je najviše opustila kuma Andreana Čekić i to kada je pevao Ljuba Aličić te su šuške letele na sve strane.

Mada ni sam mladoženja se nije štedeo te je na nagovor prisutnih otpevao nekoliko hitova, a tome se najviše obradovala novopečena mlada.

ipiccy image 73

A kako je izgledala luksuzna dekoracija od 50 000 evra i višespratna mladenačka torta pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Ana Sević stigla na svadbu Darka Lazića

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović/S. Čumić