„Hoće da me izbaci iz kuće, kupio je stan na ime te žene“: Supruga Dženana Lončarevića ne želi više da ćuti

dzenan loncarevic zena
Facebook: samira.loncarevic.507

Samira Lončarević, supruga pevača Dženana Lončarevića oglasila se za domaće medije i priznala da u toku razvoda on želi da je izbaci iz kuće.

Kako je navela, on je u Beogradu kupio stan na ime druge žene sa kojom živi već dugo, a u Piijepolju kada dođe borave u istoj kući, ali nemaju kontakt.

– Najveći problem je imovina, doživela sam da posle 25 godina braka hoće da me izbaci iz kuće. Ja bih odmah potpisala zahtev za razvod braka, odmah, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke. Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio da ja ne bih mogla ništa da dobijem. U tome je problem – rekla je Samira za Telegraf.

ipiccy image 32

Pevačeva još uvek zakonita supruga dodaje da nikada nije želela da se pojavi u medijima, ali je sada kako ističe primorana da kaže istinu.

– Ja inače nikada ne bih sebi dozvolila da razgovaram sa novinarima da nemam ovaj problem i da sad nemam kud. Kuća u kojoj boravimo vodi se pola na njega, pola na njegivog brata, i faktički, za 25 godina braka, meni pripada četvrtina kuće jer je sve ostalo što je stekao stavio na tuđim imenima. Meni nije ostalo ništa drugo nego da se borim da obezbedim svoju decu koja na njihovom imenu nemaju ništa – istakla je ona i dodala:

– Ja za sebe imam, imam platu i ja bih se snalazila ali želim njih da obezbedim danas sutra nešto da se desi šta bi oni? – On ima dobar odnos sa decom. Deca ga mnogo vole. Dođe jednom u 15 dana i tada ih vidi. Kada dođe u Prijepolje boravi u istoj kući u kojoj sam i ja, ali ne komuniciramo. Naš odnos je narušen. Naši advokati se čuju, mi ne razgovaramo od leta prošle godine. U februaru mi je stigla tužba za razvodzaključila je ona za pomenuti portal.

BONUS VIDEO – Dženan Lončarević intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Facebook,
Autor: A.M./Telegraf