Prvo oglašavanje supruge Dženana Lončarevića nakon vesti da se razvode: Samira iznela sve detalje nakon 25 godina braka

dzenan loncarevic otkrio sa kojom poznatom pevacicom snima duet1

Danas je sve zatekla vest da se pevač Dženan Lončarević razvodi od supruge Samire nakon 25 godina braka.

Iako je Dženan svoju lepšu polovinu godinama krio od očiju javnosti, Samira se sada prvi put oglasila za Pink.rs i potvrdila navode da se rastaje od Lončarevića.

– Tačno je da se razvodimo. O svemu što bude usledilo, odlučivaće sud. Za sada nije zakazano prvo ročište. Ne mogu unapred da govorim o ishodu jer 25 godina zajedničkog života nije malo, a imamo i dvoje dece. Ali, nažalost, u današnje vreme nismo ni prvi, ni poslednji kojima se to dešava – rekla je Samira.

265086236 1592143644493941 7200566025038558702 n
Facebook/samira.loncarevic.507

Podsetimo, supruga Dženana Lončarevića, pevača je upoznala pre nego što je postao velika muzička zvezda, a sudbonosno „da“ izgovorili su 2006. godine nakon čega su dobili dvoje dece.

Dženan je pre nekoliko meseci u ekskluzivnom intervjuu za Grand ogolio dušu o porodici i dotakao se supruge, koju kako mnogi kažu, krije već godinama.

Ne krijem ništa, samo ne želim da ono što je moje bude izloženo javnosti. Onima koji grade karijeru na takav način želim svu sreću. Ne krijem apsolutno ništa, niti želim da se o tome priča. Uvek sam imao fin odnos sa novinarima, kulturni oni, kulturan ja, i to je to– objasnio je Dženan za Grand.

dzenan loncarevic o supruzi

BONUS VIDEO: Dženan Lončarević o supruzi

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Facebook/samira.loncarevic.507/Grand,
Autor: J. Jović