Dragica Zlatić izašla iz bolnice, kod kuće je dočekalo iznenađenje za pamćenje: „Posle svake kiše dolazi duga“ (FOTO)

dragica zlatic 7

Pre nekoliko dana, Dragica Zlatić zabrinula je fanove kada se oglasila iz bolnice u kojoj je bila zadržana zbog zdravstvenog problema.

Pevačica je nakon nekoliko dana puštena i stigla kući gde je sačekalo nekoliko iznenađenja koja su je dovela do suza.

jij 1

Dobrodošla kući– pokazala je Dragica cveće i čokolade koje su je dočekale.

hhh

Draga naša Dragice, svaki naredni dan je tvoj dan. Mi znamo da možeš i verujemo u tebe. Posle svake kiše dolazi duga i ne zaboravi to. Mislimo na tebe , volimo i ljubimo puno– pisalo je u poruci koja je dočekala.

ji 2

I koleginice Aleksandra Bursać i Aleksandra Mladenović poslale su joj prelepe bukete cveća.

jjoo

Razmazićete me načisto– zahvalna je Dragica.

jiji 1

Podsećamo, Zlatićeva se pre nekolik dana oglasila iz bolnice kada je zabrinula svoju publiku.

 Ležim i razmišljam koliko smo besni i nezahvalni, koliko ništa ne cenimo, a znate zašto? Zato što mislimo „Pa šta, normalno je da mogu da ustanem i da se okupam sam. Normalno je da jedem svaki dan, to mora tako i to se podrazumeva“ – napisala je ona, a zatim otkrila u kakvom je stanju:

 Kad te „klepi“ pa ne možeš danima da mrdneš, misaonima imenica je da ustaneš, živiš na gutljaju vode, i te kako shvatiš da je to sve blagoslov i da nije nikakva sitnica… Ili ne shvatimo, pa čim gu*ici lakne Jovo nanovo – napisala je Dragica na svom Instagramu.

BONUS VIDEO- Pogledajte šta vas očekuje sutra u „Zvezdama Granda“:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Č.