Pevačica u ulozi ljubavnice, Gaga Rakčević jednim gestom opomenula muškarce VIDEO

IMG 20240424 WA0045

Od kada se pre nekoliko dana vratila iz Amerike, o Dragani Gagi Rakčević svi neprestano pričaju o njoj s obzirom na to da je najpre „oživela“ pesmu „Zabranjena ljubav“, a sada je objavila novi singl koji se već dopao mnogima.

Za novu pesmu „Idi gde si dobrodošao“ u kojoj opominje ljubavnike, snimljen je i spot, a Gaga se našla u glavnoj ulozi i nije štedela na provokativnim scenama.

IMG 20240424 WA0040

Već u prvim kadrovima spota, mlada pevačica pokazala je da, osim snažnog glasa, poseduje i atraktivan izgled, te Gaginim muškim obožavaocima nije promakla njena vitka figura u crnom, čipkastom bodiju.

Pesma „Idi gde si dobrodoao“, čiji je kompletan autor vlasnik brojnih hitova Saša Milošević Mare, već je pronašla put do slušalaca.

IMG 20240424 WA0046
IMG 20240424 WA0044

Osim na Jutjubu može se čuti i na radio-stanicama, ali i na društvenim mrežama. Nova pesma koja preti da bude na repertoaru pevača koji pune klubove, jedna je od prvih koja će se naći na Draganinom novom albumu koji je uveliko u pripremi. 

IMG 20240424 WA0043

Koliko je bilo zahtevno otpevati ovu pesmu, ali i šta Gaga još sprema za sve ljubitelje njenog glasa otkrila nam je upravo ona:

-S obzirom na to da stalno putujem na relaciji USA-Beograd, nije bilo jednostavno uklopiti sva snimanja i nastupe. Pesma mi je bila izazov, ali uz saradnju sa Sašom Miloševićem Maretom i Mlađanom Dinkićem je sve išlo nekako spontano i lagano. Upravo spremamo još jednu pesmu, a u pitanju je duet sa jednim od naših najboljih muških vokala- rekla je pevačica.

IMG 20240424 WA0041

Celu pesmu poslušajte u videu ispod:

BONUS VIDEO: Intervju Slađe Alegro

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Branislav Pećaranin Bandži,
Autor: Grand