Login/Registracija

Utučena zbog Kalezićeve smrti, Dragana Mirković se oprostila od kolege: „Mirno spavaj i hvala ti na svemu“ (FOTO+VIDEO)

Pevač Zoran Kalezić preminuo je u svojoj 73. godini, nakon teške borbe sa karcinomom pluća, što je teško pogodilo njegove kolege, koji se emotivnim porukama i fotografijama opraštaju od njega. 

Naime, ovim povodom, na društvenoj mreži Instagram se oglasila i pevačica Dragana Mirković, koja je objavila njegovu fotografiju, te je i napisala:

 Večna Vam slava! Hvala na svemu! Mirno spavaj, dobri naš Zorane – napisala je Dragana u okviru svoje objave.

Podsećanja radi, Zoran Kalezić izgubio je životnu bitku u 73. godini. Pevač je dugo bolovao od opake bolesti, a o svojoj borbi sa rakom pluća uvek je otvoreno govorio, te u poslednje vreme isticao kako mu hemoterapije više ne pomažu, kao i da mu se vise ne živi.

– Borim se sa ovim kancerom, kako znam i umem, ali ništa ne pomaže. Malo promenim terapiju, ali ni one više ne pomažu. Ne mogu da se spasem. Mislio sam da mogu da kupim par godina života, ali ne mogu. Dajem sve od sebe, ali ne ide, nije više to to. Na vreme sam očima dušu napojio lepotom – rekao je pevač očajno pred svoju smrt za Republiku, kao da se već pomirio sa sudbinom, te potresnim rečima najavio da uskoro zauvek odlazi.

– Imao sam neku svoju viziju da se lečim tu, gde je moj narod. Jer ja sam narodni pevač, umetnik naroda. Ako treba da skončam, bolje da to bude ovde, u Crnoj Gori, nego da skončam kao nečiji sluga u inostranstvu – kazao je Zoran.

BONUS VIDEO:

Foto: Instagram,
Autor: B.Stuparušić