NAJEMOTIVNIJA SCENA: Dragana Mirković ganuta potezom dece, pojavili se iza nje na bini, publika u suzama (VIDEO)

dragana mirković deca koncert

U toku je drugi koncert folk dive Dragane Mirković u beogradskoj Areni gde sa svojom publikom slavi jubilej dug četiri decenije. 

Kao i na prvom koncertu, pevačica Dragana Mirković je emotivno govorila o deci koja se inače ne pojavljuju u javnosti i odlučila da podeli svoje iskustvo sa svojom publikom.

dragana mirković deca koncert

Ona je istakla da je važno poštovati odluke svoje dece i da treba da se razumeju i podrže u svemu što odluče, pa su tako oni rešili da majci daju bezrezervnu podršku na bini kroz video prezentaciju.

Dragana je sa nežnošću otpevala pesmu dok su se smenjivali kadrovi njene dece.

dragana mirković deca koncert
dragana mirković deca koncert

Pevačica je rekla da iako je poznata javna ličnost, njeni sin i ćerka nisu javne ličnosti i da je njihovo pravo da odluče da li će se pojavljivati u medijima ili ne.

Ona je istakla i da je važno da se deci pruži prostor i privatnost da odrastaju bez pritiska javnosti, no mamin jubilej Marko i Manuela nisu mogli da propuste. 

-Moja deca nisu nikada nisu želela da budu medijski eksponirana. Hvala im što su večeras pristali da se snime da budu deo mog jubileja- rekla je muzička zvezda.

dragana mirković deca koncert

BONUS VIDEO: Dragana Mirković 2. koncert – Arena

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Damir Dervišagić,
Autor: Grand