Login/Registracija

Dragan Marinković Maca – Političar ti neće napuniti frižider (VIDEO)

Poznati glumac Dragan Marinković Maca, radi na novom projektu za koji kaže da je nekonvencionalnog tipa i da se u potpunosti razlikuje od ostalih. Naime, Maca vodi jutarnji program koji je po uzoru na nekadašnje emisije apolitičan, zabavno – edukativnog karaktera, a koji ima za cilj da razonodi ljude uz jutarnju kafu.

– Ovaj jutarnji program ne sadrži politiku, nema teških tema i čim neko započne o tome ja ga prekinem. Jutarnji programi su postali takvi, kao da ste politički magazin preslikali u njih a ja ne želim da moja publika sluša o tim temama jer smatram da treba da ti bude dobro jutro – ističe glumac i dodao da tu dolaze kvalitetni gosti koji imaju šta lepo da kažu te ih valja poslušati.

8f9122b247da7ddb7fa7a5f58ef0af1974c54f45

Glumac smatra da je mnogo lepih stvari na koje smo zaboravili i zamenili drugim temama.

– Počeli smo se baviti nekim stvarima kojima ne bi trebalo da se bavimo. Ako na izborima pobedi moj favorit, to ne znači nužno da će meni biti bolje. Možda na nekom opštem planu ali njegovom pobedom mi neće biti pun frižider. Mi bi trebalo da se bavimo našom porodicom, našim suštinskim problemima kako bi nam svima bilo bolje jer svaka zdrava porodica je embrion zdravog društva – navodi Marinković.

Na pitanje kako planira da provede novogodišnje veče, Maca kaže da mu ta noć ne predstavlja ništa jer je kao i svaka druga ali je zato poručio svim gledaocima Grand portala da ne zaborave koliko je život vredan, da su ljudu vrlo vredni i da je to smisao života.

– Pokušajte da vam što više noći bude poput novogodišnjih, ili da voljenom biću kupujete poklončić ili cvetić kao da je 8. mart i dana Zaljubljenih, svakog dana istražujte te leptiriće po sebi i pitajte se da li leptir, kada se zaljubi,  ima ljude po stomaku koji lete. Ima svašta o čemu možete razmišljati, mnogo lepših tema – podsetio nas je glumac. 

CEO INTERVJU POGLEDAJTE OVDE:


Pogledajte i:
Foto: D. Milošević / Z. K. Munja,
Autor: K. Stanković