„Marija odgovara za Breskvicu“ Keba napravio šou na snimanju, žiri plakao od smeha: „Ko god mi zamera to je njegova stvar“ (VIDEO)

Vidno raspoložen na današnje snimanje „Zvezda Granda“ stigao je Dragan Kojić Keba koji je iz svog automobila izašao pevajući.

Zapratite kanal Dragan Kojić Keba i čućete divnu pesmu „Ne diraj moju ljubav“– rekao je pevač koji je za kratko vreme postao glavni šaljivdžija u žiriju.

FILP4997

Kako ekskluzivno saznaje ekipa našeg portala, na jučerašnjem snimanju bio je posebno kreativan kada je recitovao pesmu posvećenu svim članovima žirija u čijim je stihovima pomenuo i Breskvicu, a nas je zanimalo da je za danas spremio nastavak.

Marija odgovara za Breskvicu. Sve je okej, sve je s ljubavlju, sa namerom da nikoga ne omalovažim, već naprotiv duhom sve nas u studiju osnažim, da se nasmejemo, šta ima lepše u životu. Videćemo koliko su ljuti (smeh). Bogami, Ceca je nagrabusila najviše po stihovima, ali nije se ljutila– obajasnio je Kojić i dodao:

Ko god da mi zamera to je njegova stvar. Malo mi je crveno lice, bio sam u sauni, ali sve će to šminka da pokrije– iskren je pevač čiji ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta.

FILP5006

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: F. Pavlović,
Autor: S. Čumić/K. Marković