„Tea Tairović je pevala na romskim svadbama za 1.600 evra“: Folker razotkrio pevače i progovorio o bakšišima

TEA TAIROVIC GP SNIMANJE 06062023 FOTO MUNJA 29

Pevač Đovani Bajramović jedan je od najbolje plaćenih muzičara u dijaspori, te se neretko hvali ciframa.

On često nastupa sa popularnim pevačima, a sada je progovorio o kolegama. Đovani se dotakao Tee Tairović, Cece Ražnatović i Ace Lukasa, ali i pokojnih kolega Džeja Ramadanovskog i Sinana Sakića.

dzej foto munja 1 630x426 1

-Sa Džejem i Sinanom sam bio u najboljim odnosima. Kad je trebalo da mu dam jednu pesmu tada je preminuo. Kad god smo pili i uživali, druženja su bila neverovatna. To i danas pamtim. Mnogo pevača mene imitira po Beču i Nemačkoj. Ne može to tako. Jedan je Šaban Bajramović, Što se Džeja tiče, nismo mogli da utičemo na to da povede računa o svom zdravlju. On je kralj, čovek je bio boem i nikoga nije zarezivao ni tri posto. Neću sad da sedim i da pričam šta je radio! Nisam ni ja slušao doktore dok mi se nešto nije desilo, neću ni da pričam šta – rekao je Bajramović, pa je do detalja opisao kako je tezgario sa Džejem po Beču:

-Džej i ja smo jednom pevali na dve odvojene tezge i onda smo se spojili. On je isto voleo da sluša kako ja pevam. Na kraju je rekao da se novac da meni, a ja to nikad nisam mogao da uzmem. Svi volimo pare, ali smatrao sam ga uvek mojim bratom, tako da nisam uzeo ni dinar, iako je on insistirao da to uradim.

56bd11fee8e0755c1584119965eee4765e72b681

Đovani kaže da pevači na estradi svašta uzimaju od stimulansa ili psihoaktivnih supstanci da bi mogli da izdrže naporne svirke koje idu i duboko u noć.

-Ima tu puno pevača i svi se smenjuju kad pevamo na tezgi. Ne pevam ja celu noć, nego imam ekipu pored sebe i svi se vrtimo u krug. Tako ide po svadbama na kojima ja ugovaram stvari. Evo Tea Tairović je nekad pevala za 1.600 evra, sad peva za 20.000 evra! Kod mene je pevala za te prve pare. Mi smo je prvi zvali sa nama da radi romska veselja. Odazvala se uredno, majku njenu sam takođe zvao. Aca Lukas i Ceca na veseljima takođe uzimaju velike pare. To se sve ugovara unapred, pa se dođe u hotel i tako dalje. Hoteli sa pet zvezdica, ostalo već sve znate. Oni su tu među prvima i po dijaspori i kod nas. Pored njih poznato je i koliko Jana uzima. Nju ženu mnogo vole jer pravi dobru atmosferu. Voli je narod i zna se i koliko ona košta. Ako, tako i treba! – rekao je on.

BONUS VIDEO: Tea Tairovic otkrila favorita u „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

(Blic.rs)

Foto: Z.K.Munja ,
Autor: K. Marković