DONEO SAM SO I MEDITERAN: Petar Grašo prvi put u Leskovcu, priznao ko je njegova verna publika (VIDEO)

Četvrto veče 33. „Roštiljijade“ bilo je rezervisano za koncert regionalne muzičke pop zvezde Petra Graša, kome je ovo prvi put da gostuje na jugu Srbije, u Leskovcu.

Radujem se što ću biti deo svega toga i daću sve od sebe da u Leskovcu malo zamiriše so, more i Mediteran, to je ono što ja sa svojom muzikom donosim. Toliko smo toga čuli o gastronomiji ovog grada da su moji roditelji, koji već imaju neke godine i ne putuju baš često, došli sa mnom i sa nekim dragim prijateljima – rekao je Petar i dodao:

IMG 20230824 232057

Imam sreću da mojim pesmama više naginju žene, jer su one generalno najbolja publika. One sa najpre otvore na koncertima, prve pokažu emociju, dok muškarcima su potrebna pre toga dva – tri piva. Pre nekoliko nedelja sam uradio sa Ninom Badrić duet pesmu „Nemoj“ koja je od tada na prvom mestu top – lista u Hrvatskoj, imamo preko dva miliona klikova na nju, što znači da se primila u publici – završava pop zvezda.

IMG 20230824 231137 1

Petar je istakao da je iščekivao koncert u Leskovcu, zbog mnogih pohvala ove tradicionalne manifestacije od strane svojih kolega i prijatelja.

NE PROPUSTITE I :

Foto: Privatna arhiva,
Autor: Grand