Ovo ne može da zaboravi! Zbog Viki Miljković nastao haos u režiji: „Svi su me tada zapamtili“

7a8b85c182e90cbcbdb8bcd5e98b7e754eaf73c7

Da je svaki početak veoma težak svedoči i karijera Viki Miljković. Danas velika zvezda, a nekada je bila samo devojčurak od šesnaest godina koji je kročio u svet muzike sa nadom da će jednoga dana biti uspešna pevačica.

-Zahvaljujem se onome gore, jednostavno mislim da Bog dragi to sve tako namesti i odredi kako će biti. Ja sam očigledno miljenica čim mi je mnoge kockice sastavio kako treba (smeh) Imala svoju porodicu kao podršku, ali i Marina Tucaković je od samog starta bila uz mene- ispričala je Viki svojevremeno u emisiji „Iz profila“.

Svog prvog pojavljivanja na malim ekranima se i danas seća sa somehom, ali i neizmerne podrške Marine Tucaković koja je velikim delom zaslužna za njen današnji uspeh.

-Kada je došlo do mog prvog pojavljivanja, nisam znala kako ću da se obučem, niti sam imala sve što mi treba, a nisam znala ni kako da izaberem. Bila sam dete zaista. Marina je mom ocu rekla da mi odvoji jedan budžet za garderobu, za bar nekih desetak pojavljivanja. Kako, odakle, od čega?!- rekla je pevačica.

viki m

Međutim, Violetini roditelji nisu bili u mogućnosti da odvoje toliki novac uprkos želji da svom detetu obezbede sve što treba, ali je jedan potez Marine Tucaković promenio sve.

-Marina je rekla samo da dođemo kod nje kući i kompletno me obukla, a mojima je rekla da budžet koji su odvojili sačuvaju za neka moja naredna pojavljivanja. Poslala nas je u jedan čuveni butik u gradu gde su se oblačile sve pevačice da i ja pronađem sebi garderobu međutim menije to bio probloem. Ništa mi se nije dopadalo, to su bile suknje od streča i korseti. Ja sam razmišljala kako posle toga da se pojavim u školi, em što sa mnom niko ne bi pričao, em to što to nisam bila ja- prisetila se Violeta, a potom ispričala zbog čega je postala preko noći miljenica milionskog auditorijuma.

-Obukla mi je jednu dugačku suknju, sečenu na kaiševe i košulju sa širokim rukavima, ali nijedne štikle nam se nisu uklapale. Posavetovala me je da na probi budem u štiklama i da se posle izujem i izađem bosa i ja sam tako i uradila. Program je išao uživo i nastao je haos u režiji, pitali su se ko me je pustio takvu, ali niko nije mogao da me skloni. Ali to je bilo toliko drugačije u to vreme i svi su me zapamtili i pitali se ko je ona mala koja je pevala bosa- sa osmehom je istakla članica žirija „Zvezda Granda“.

viki miljkovic ok 3

BONUS VIDEO: Džejla priredila spektakl na privatnom veselju

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović