Login/Registracija

ĐOKOVIĆI NE ŠTEDE: Svi detalji svadbe koja će biti u dve države

Nakon romantične prosidbe u Beogradu, najmlađi brat tenisera Novaka Đokovića, Đorđe je u tajnosti zakazao venčanje sa voditeljkom Saškom Veselinov.

Pokušali su da sve sakriju od javnosti, ali su se ipak pojavile informacije o glamuroznoj svadbi u koja će se održati 12. septembra. 

Kako prenose mediji, veselje će trajati dva dana,  crkveno venčane biće u Beogradu, a glavna proslava u Herceg Novom, tačnije u rizortu Portonovi.

Saška je u drugom stanju, pa su Đokovići požurili sa svadbom, a kako se piše, biće i dosta poznatih zvanica, kao i pevača koji će uveseljavati goste. 

Cela porodica voli da letuje na crnogorskom primorju, pa su zbog toga odlučili da na obali mora upriliče svadbenu žurku. Takođe je i prvi teniser sveta svoje venčanje organizovao u Crnoj Gori, ali na drugoj lokaciji, Svetom Stefanu. 

Podsetimo, Đorđe je pre samo nekoliko nedelja organizovao romantičnu veridbu, a niko nije slutio da će se i svadba tako brzo zakazati. Saška sada bira venčanicu, ali i uživa u trudnoći, a tome svedoče i fotografije koje svakog dana kači na društvene mreže. 

Pročitajte još: 

IMA SE MOŽE SE: Neće vam biti dobro kada čujete KOLIKO JE Đorđe Đoković PLATIO verenički prsten

SLAVLJE U PORODICI ĐOKOVIĆ: Snajka TRUDNA, a evo kada će biti svadba

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković