Login/Registracija

DIREKTNIJE NE MOŽE: Aca Ilić se našao u ulozi novinara, pa PECNUO kolegu

Ivan Gavrilović nedavno je bio deo jednog rijaliti programa, a učešće je moglo mnogo da ga košta s obzirom da je bio pred razvodom zbog prevare koju je načinio. Nakon brojnih priča, našao se u vrućoj stolici emisije „Nedeljno popodne“ kod Lee Kiš gde mu je kolega Aca Ilić postavio i više nego direktno pitanje.

– Bili smo svedoci tvog učešća u jednom rijalitiju gde je došlo do zaljubjivanja, odjubljvanja, krize u braku. Zanima me sad da li je to bilo kao što je izgledalo na televiziji ili je bilo malo fingirano za milione gledalaca?- pitao ga je Aca.

– Mislim da si ušao u suštinu kao novinar (smeh). Bilo je malo fingirano, bilo je malo više dato značaja svemu tome da se napravi neka priča. I kada je fingirano čovek može sebe da dovede u vrlo nezgodnu situaciju, da porodica može da doživi neke traume zbog svega toga. Posle tih stvari koje su mi se izdešavale postao sam izraziti protivnik programa koji se zasnivaju na tome da neko zarađuje profit i rastura drugome porodicu, pravi priču i potura mu neku klinku- objasnio je Gavrilović.

Mediji i dalje bruje o tom skandalu, a Ivan je nedavno tokom gostovanja u „Grand Magazinu“ otvorio dušu o svemu što ga je snašlo i žestoko opleo po rijalitiju.

– Ovo poslednje je bilo katastrofa, uslovljavanje neko, tako da to ćemo da vidimo kako će da se reši, ucenjivanje…O Kakvim se tu silama radi i da li stvarno neko može toliko da te obeznani i da te dovede u poziciju da ne znaš gde udaraš- tvrdio je pevač.

POGLEDAJTE I

DA LI JE OVO PREVIŠE? Pevač legao na pod, pa se VALJAO PO SCENI (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović