Login/Registracija

Dino Merlin otvorio dušu: Njegove reči upućene Čoli rasplakale fanove u Areni: ,,Bio sam na njegovom prvom koncertu“ (VIDEO)

ipiccy image 1 15
Dino Merlin o Zdravku Čoliću

Čuveni muzičar Dino Merlin održao je juče drugi uzastopni koncert u srpskoj prestonici, a kao gost iznenađenja Merlinu se na sceni pridružio i Zdravko Čolić. Reči koje mu je Dino uputio rasplakale su mnoge fanove u Areni.

Dino je na scenu izašao odlično raspoložen i brzo je ostvario fenomenalan odnos sa beogradskom publikom. U jednom trenutku Merlinu se pridružio i Zdravko Čolić, a svi prisutni su pali u trans kada su ugledala legendarnog pevača i jednu od najvećih zvezda na Balkanu.

dino2
Dino Merlin o Zdravku Čoliću

Zdravko se publici predstavio pesmom ,,Da ti kažem šta mi je“ i izazvao erupciju oduševljenja i gromoglasne aplauze.

Dino Merlin o Zdravku Čoliću

Detalj koji je bio posebno upečatljiv i koji je dirnuo sve prisutne jeste momenat kada je Dino otvorio dušu i uputio dirljive reči Čoli, posle kojih su mnogi prisutni zaplakali.

Imam tu sreću da sam kao dečak bio na njegovom prvom koncertu, to je bio spektakl. Bili su tu laseri i sviralo se i pevalo fantastično. Bio je to moj Čola, a sad smo tu zajedno – istakao je pevač nakon čega je publika još više krenula da skače i aplaudira.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Dusko Kulis napravio spektakl u šouu ,,Nikad nije kasno“

Pročitajte i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: V.Brusin