Login/Registracija

Dinčina supruga otkrila gde su smeštene pretučena žena i beba nakon monstruoznog čina!

Policija je juče uhapsila osobu osumnjičenu da je pretukao nevenčanu suprugu i njihovu šestomesečnu bebu, a prvi u pomoć su rpitekli pevač Milan Dinčić Dinča i njegova supruga Jelena.

Beba se tokom jučerašnjeg dana nalazila u domu folk pevača Milana Dinčića Dinče, a sada je njegova supruga Jelena Dinčić otkrila da su beba i majka kod rođaka, gde im je pružena sva pomoć.

– Mama se vratila sinoć kada je završila sve preglede i kada su potvrdili pregledom da je silovana, pa je valjda u optužnici dodato i to, osim nasilja u porodici. Unajmili su advokata, pa ćemo dalje videti kako će teći slučaj – priča Jelena i dodaje:

– One su sada kod rođaka, pružena im je sva pomoć oko bebe u vidu hrane, stvari. Ispratićemo slučaj da li će ga pustiti da se brani sa slobode, koliki mu je pritvor određen… To je neki sledeći korak – dodaje Jelena, a prenosi sd.rs.

Podsetimo, Jelena je juče otkrila sve detalje ovog slučaja.

– Noćas, kada je i silovao i tukao i dete davio, ona je sačekala da ode na posao, i pozvala nas i otišli smo u Urgentni da sve to prijavimo. Supruga njenog su priveli, posle velike borbe i cimanja, priveli su ga. Dete je u podlivima i modricama. Ona još nije došla, mi je čekamo, mi smo uzeli dete, povrede, nagnječenje grudnog koša, sve je to u Tiršovoj utvrđeno, međutim, pošto je silovana, morala je da ide u Višegradsku na pregled, a to ne može dok inspektor ne da nalog. Onda su nju odveli policajci službeno i evo čekam da se vrati – istakla je Jelena juče.

Foto: Instagram,
Autor: A.Dačić