Login/Registracija

Denis Ibrahimović PRIZNAO: „Majka je bila u ŠOKU kad sam se prijavio za „ZVEZDE GRANDA“

Pevača Denisa Ibrahimovića imali ste priliku da upoznate u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“.

On je 2014 godine započeo karijeru i do pre dve godine je bio aktivan, ali se onda preselio u inostranstvo, a sada se ponovo vratio na muzičku scenu.

-Sada svi muzičari daju glas, bilo je zatišje pa sam i ja neko vreme živeo u inostranstvu, sada se vraćam na scenu, snimio sam nove pesme, ali i neke obrade – kaže on.

Denis se sa samo 17 godina takmičio u „Zvezdama Granda“, a sada priznaje da niko nije znao da se on prijavio i otkriva je kako je njegova majka reagovala kada je to čula.

-Meni je uvek sport bio ispred svega, a uvek sam znao da pevam. Drugari su znali da ja dobro pevam, ali mi to tada nije bilo da kažem na prvom mestu. Kao klinac sam još pratio takmičenje i sam sam odlučio da se prijavim. Sećam se tačno i tog dana, majka me je pitala gde ćeš, otišao sam na audiciju. Tada mi je Saša Popović rekao da sam direktno prošao i tek kada sam došao kući, rekao sam gde sam išao tog dana. Majka je ostala u šoku, nije mogla da veruje. Tako je majka poverovala tek kada su nas pozvali na završnu audiciju – priznaje on.

U tom momentu je nastala velika prekretnica u njegovom život, pa je Denis morao da se odluči, pevanje ili sport.

-Tada sam presekao i krenuo sam da se bavim samo muzikom, sport je pao u drugi plan. Ne kajem se zbog toga, sigurno nisam pogrešio – rekao je Denis u emisiji „Grand magazin“.

Foto: youtube/grand magazin,
Autor: A. Milinković