Ima se, može se: Dara Bubamara se baškari u najskupljem hotelu u Brazilu i ne žali keš: „Sve što zaradim, ja potrošim“

99ca55901377fb0e6ce2ed3d03359e2677adc9d8

Dara Bubamara poznata je kao pevačica koja obožava da putuje i ne žali novac koji troži da ugodi sebi na luksuznim destinacijama širom sveta, a trenutno se nalazi u Brazilu gde odmara sa svojim saradnicima nakon napornog perioda koji je iza njih.

Prema pisanju domaćih medija, Dara je za ovo iskeširala oko 25000 evra, a u Brazilu će provesti dve nedelje.

Dara je uvek bila džek prema ljudima sa kojima radi. Kad ona ima, imaju svi oko nje. Sada je odlučila da ih obraduje putovanjem u Rio. Iako su njeni saradnici u početku mislili da ih Dara vodi kako bi tamo snimili spot, ona im je rekla da joj ne pada na pamet da radi, već da idu da se odmaraju – započinje priču izvor blizak pevačici i dodaje da se pevačica odlučila za najskuplji hotel.

Samo na smeštaj je dala 19.000 evra. Odseli su u najluksuznijem hotelu, koji ima teretanu, bazene, saune, terene za golf, košarku, tenis… Za doručak, ručak i večeru se služe vrhunski specijaliteti od mesa, ribe i morskih plodova. Osim što je pukla malo bogatstvo na hotel, Dara je dala 6.000 evra za avionske karte, jer je kupila biznis klasu. Želela je da im let od 12 sati što lakše prođe. Pošto su imali krevet, celim putem su spavali, a stjuardesa ih je budila samo kada je služila hranu.

Sve što zaradim ja i potrošim! Nikada mi nije bio problem da platim bilo šta, jer sve što imam delim. Volim kad moji prijatelji i saradnici sa mnom uživaju. Svi smo opterećeni poslom, imamo ludački tempo rada, pa smo zaslužili da odemo na ovakav jedan odmor. Uživamo u Riju od momenta kada smo sleteli, a u Srbiju se vraćamo za desetak dana – kaže Dara.

(Informer)

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.