Login/Registracija

Danijela Martinović prebolela Petra Graša, sreća pokucala i na njena vrata: „Život mi je krenuo u drugom smeru!“

Raskid nakon dve i po decenije veze Danijele Martinović i Petra Graša potresao je čitav region kome su njih dvoje bili simbol prave ljubav na estradi.

Grašo je ubrzo pronašao sreću pored Hane Huljić koja mu je podarila ćerku Albu, što je dodatno razbesnelo mnoge, te su ga osuđivali i vređali, dok je puna podrška išla Danijeli. Može se reći da je ovaj raskid podelio javnost.

Foto: Boško Karanović

Ipak, ubrzo su se srećne vesti mogle čuti i od Danijele koja je pronašla svoju sreću pored Josipa Plavića, kriminalističkog inspektora kog je upoznala pre godinu dana kada je pevačica podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta.

‒ Slučaj je brzo rešen, a potom je počela da se razvija naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji je očito morao da se dogodi. Kada smo se upoznali, provodili smo puno vremena u razgovoru i polako smo počeli da primećujemo da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, čak i poneke snove – ispričala je ona nedavno za hrvatsku Gloriju.

Sreću ih zagrljene i srećne, te se navodi i da su svoj odnos podigli na viši nivo, a spekulacije su podgrejane kada je na nedavno na njenoj ruci zasijao biserni prsten, te su obožavaoci odmah pomislili da se pevačica udaje.

Javnost je međutim i dalje pod utiskom Danijelinog i Petrovog raskida, a jedan od komenatra bio je prilično oštar na račun splitskog pevača.

-Bila sam na koncertu njenog bivšeg u Beogradu..i tamo neki veliki video bim ..i sve njegove priča iz života.. prošlosti..ni jedna slika Danijele..entad mi se zgadio kao čovek…ok ako nisu više par..ali izbrisati zako nekog , to je baš fuj i od tada ga ni neslušam – glasio je jedan od komentara.

Danijela je nedavno otkrila da je ispunjena i srećna.

‒ Postoje institucije i pravila, ali uvek postoji čovek, onaj jedan, koji će nam pružiti ruku i zbog kojeg će nam život krenuti u potpuno drugom smeru. Stvarno sam srećna, nema na to šta da se doda, ni oduzme ‒ otkrila je pevačica za Dalmatinski portal.

Foto: Boško Karanović/Instagram danijelamartinovicofficial,
Autor: A.Dačić/republika.rs